For Your Beauty Konjac Szivacs
Ár: | 799 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: WorkingClassGirl, Módosítva: 2016. november 7.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Konjac arctisztító szivacs, akár érzékeny bőrre is. Vegán termék, praktikus használat. Bambusz szenet tartalmazó fekete változatban is kapható.
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
KheniImádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Minden nap használom arcra és dekoltázsra tusolsákor, nagyon szeretem. Pakolást vagy smiknet lemosni is szuper, gyengéden masszíroz és radíroz.

Nekem tetszik, ara is szuper de egyenlore nem latok meg valtozast..azt hallottam hogy zsiros borre a legjobb es felszivja a maradek zsirt es piszkot az arcrol.. ez az elso szivacsom nincs viszonyitasi alapom.

Én már nem ilyen csomagolásban és formában vettem meg, de a lényeg szerintem nem változott. Eleinte furcsa érzés volt használni, de hamar megszoktam és nagyon örülök neki hogy kipróbáltam. Gyengéd a bőrrel, alaposan tisztít és szinte felér egy arcmasszázzsal. Én általában minden másnap szoktam használni és kezd kitisztulni a problémás bőröm.
Egy próbát ennyi pénzért szerintem megér ( egyébként én hosszas utána járással sem találtam ennél olcsóbbat).

Azt hiszem engem ez a termék lenyűgöz! Gyengéd, elég 2 percig körkörösen dolgozni az arcomon, máris babapopsi eredményt kapok. Heti 1x fogom használni, nekem a zöld színű változat van meg - gondolom agyagos. A krém is jobban szívódik utána, a végeredmény pedig sokkal szebb, egységesebb arcbőr.

Már nem kerek formában árulják ezt a szivacsot, hanem csepp alakúban, nekem az van meg.
Első konjac szivacsom, de biztosan nem az utolsó. Minden arctisztításhoz használom, reggel is és este is, sokkal tisztább és puhább a bőröm tőle, mint azelőtt. Kellemesen puha, de mégsem túl puha ahhoz, hogy megfelelően tisztítson. Hamarosan meg fogok tőle válni, mert letelik a 6 hét az első használattól fogva. Ha gyorsan kell váltás és épp nem leszek kísérletezős kedvemben, akkor biztos újra veszem, de most az Etude House szivacsa lesz porondon :)

Arc peelinghez használom már elég régóta, mindig újravevős lesz.

Arc peelinghez használom már elég régóta, mindig újravevős lesz.

Szeretem, kellemes használni, szépen felpuhul, kíméletesen tisztít. Rendszeresen újravevős :)

nekem a rózsaszín van meg, igazából csak a színe miatt választottam azt, nem tudom, milyen hatóanyag van benne. hatását tekintve szerintem teljesen ugyanolyan, mint az egydolláros ebayes/aliexpresses konjac szivacsok: kíméletesen radíroz, nem igazán lehet vele túlhámlasztani.

A homlokom és állam folyamatosan darabosan hámlik, pedig nem használok már egy jó ideje tonikot, arclemosókat, csak kókuszolajjal kenem a bőröm (sminklemosásra is ezt használom). Már próbáltam egy csomó drogériás bórradírt, meg DIY kávézaccos, cukros, meg miegyebes radírozókat de egyszerűen semmi nem használt, és amikor felkentem az alapozót, mindig nagyon maszkos volt ezeken a részeken. Tegnap este kipróbáltam ezt a kis szivacsot, nagyon gyengéd a bőrön, de mégis szépen lehozta a bőrdarabkákat és reggel sminkelésnél az alapozóm végre gyönyörűen mutatott. Viszont nehezen szárad meg, még ma délután is nedves volt, félek, hogy így hamar 'bebacisodik'..
-1 ezért, meg azért, mert ha túl sok vizet vesz fel akkor kevésbé működik, ami kb 1-2 perc alatt óhatatlanul bekövetkezik, így nagyon gyorsan kell vele dolgozni. Szeretnék még venni egy nagyobbat is testre.
UPDATE:
Még mindig szeretem, már a másodikat is megvettem. Az első olyan 2 hónapig bírta, utána megkeményedett. 800 ft két hónapra - szerintem nagyon megéri. Enélkül már el sem tudnám képzelni a mindennapjaim, úgyhogy megadom neki az 5 csillagot. :)

UPDATE:

A konjac szivacsok között a puhább kategória, de kellemesen radíroz, érdemes megvenni.

Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém