For Your Beauty Szemöldökcsipesz
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kissbarbara1990, Módosítva: 2016. november 9.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Van "szerencsém" birtokolni egy ilyet. Kis szőrszálakat nehéz vele megragadni. Már évek óta megvan, de mivel utálok kidobni dolgokat mielőtt elfogynának/tönkremennének ezért már azt hiszem van egy elég jó technikám a használatához, ami által végül is elviselhető a használata.
(Utóirat: az első ember aki kitalálta, hogy a nőknek alap a szemöldökük kitépkedése különben "igénytelenek", annak a yxcvbgts!)

A márka ívelt csipesze is megvan, az pótolja ennek a hiányosságait. Sajnos minden igaz, amiket előttem leírtak

Látom, hogy nem velem van a probléma, mivel nekem sem működik. Se rövid szálon, se hosszún. Mintha kicsúszna a szál a csipeszek közül. Nem értem, mert nincs is köztük rés. A próbálkozás során egyedül a bőrt csípkedi szét.
Engem nagyon felidegelt, az első alkalom után kivágtam.
Nem a pénz miatt, mert semmibe nem kerül, de vicc, hogy ilyet eladhatnak.

Engem nagyon felidegelt, az első alkalom után kivágtam.
Nem a pénz miatt, mert semmibe nem kerül, de vicc, hogy ilyet eladhatnak.

Türelem próbán kívül semmire se jó.

Türelem próbán kívül semmire se jó.

Sajnos semmit jót nem tudok elmondani erről a csipeszről.
Már a kicsomagolás pillanatában se szedte ki a szemöldökszálakat,a vastagabbakat se,nemhogy a vékonyakat.
A bőrömet is kisebezte,ezért teljes pénzkidobásnak tartom,bár nem volt drága,de egy forintot se ér. :(

Sajnos semmit jót nem tudok elmondani erről a csipeszről.

Én még ilyet nem láttam, hogy egy termék ennyire ne funkcionáljon. NEM SZEDI KI A SZEMÖLDÖKÖT!!! egy szemöldökcsipesz???!!! Hogy lehet ilyen? Hogy engedik ezt a boltok polcaira?

Nagyon utàlom. Mit is vàrhatnèk egy akciós , pàr szàsz forintos csipesztől? Csak a nagyobb szőrőket tudtam vele kiszedni, később már azt sem.
Használhatatlan.
Vàrom mèg az igazit.

Használhatatlan.
Vàrom mèg az igazit.

Nekem is megvan, de csak a hosszabbakat lehet vele rendesen kihúzni, nehéz hozzáférni mert eléggé 'vastag' a fém a hegyén. A Boots olcsó kategóriás saját márkás utolsó pillanatban vett könnyűfém csipesze mindent precízen kiszed. Sajnos itthon nem kapni:(:(

Eleinte amikor teljesen új nagyon jó vele a szemöldökformázás. Az icipici frissen kibújt kis szálakat is megfogja, DE ez a jó teljesítmény gyorsan elszáll. Nekem mindennapos dolog a szemöldökszedés,így eléggé igénybe vannak véve a csipeszeim,ezért ez a csipesz nem hosszútávon a segítőm. Jelenleg a 4. darabomat nyúzom...(4x400 ft-ból lehet hosszútávú befektetésként egy jobb darabot kellett volna vennem) Most azonnal megfogadom,hogy a jelenlegi a legutolsó darabom eme csipeszkéből.