Foreo Iris Szem Masszázs Készülék
Ár: | 38 900 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | foreo, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: k.gabi, Módosítva: 2016. április 18.
Ár: | 38 900 Ft | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | foreo, online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
Kíméletes és hatékony, ultrahigiénikus szilikonból készült, a szemkörnyékre ergonómikuasn illeszkedő masszírozó eszköz a szem környékén jelentkező puffadtság, apró ráncok kezelésére, a szemkörnyékápoló, szérum hatékonyabb bejuttatásához a bőrbe.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
2 honapja használom, naponta kétszer és nagyon szeretem. 🙂Szuperjol masszírozza a szem környékét, nagyon kellemes használni. Viszont különösebb hatását nem vettem észre a kis rancokkal kapcsolatban. A szem alatti puffadast valóban enyhítette. Úgy gondolom hogy aki dramatikus változást várna ettől a keszulektol az csalódni fog de aki csak egy kis plusz kezelesre vágyik az nagyon fogja szeretni.

Már pár nap alatt látszódik az eredmény, halványodik a szem alatti karika. Nagyon kellemes mind két masszázs funkció. Kicsit azt sajnálom, hogy nincsenek benne előre beprogramozott funkciók, mint pl a Lunánál.

A szemem iszonyatosan vizesedik, főleg nyáron a nagy melegben, ilyenkor nagy segítségemre van ez a kütyü. Szeretem a ránctalaníó krémet is bemasszírozni vele. Kellemes érzés a használata,próbálom minden nap legalább egyszer használni, többé kevésbé sikerül is. A szem körüli ráncaim halványodtak kb 2 hónap elteltével vettem észre a változást. Tudom ajánlani

Mivel nálam már több másik Foreo termék is bizonyított, így mindenféle kétség nélkül vásároltam meg ezt a masszázs gépet anyukámnak(50) karácsonyra. Az ára kifejezetten barátságos, ha belegondolok, hogy a kozmetikusunk 5 ezer forintért masszírozza meg édesanyám arcát. Ezzel a készülékkel tulajdonképpen minden nap akár többször is kezelheti a szeme alatti jelentkező párnácskákat. A változás nem mondanám, hogy azonnal, de szemmel látható.

Nagyon elégedett vagyok vele :) A szemem körül lévő ráncok már néhány nap elteltével halványodtak. Nagyon erősen sötét karikás a szemem, abban még nem igazán vettem észre változást, de érzem, hogy javítja a kerinngést a szemem alatt amikor használom a készüléket (reggel és este). Mielőtt megvettem tartottam tőle, hogy nem fogom rendszeresen használni (mivel elég lusta vagyok :) ), de annyira jó érzés ez a szem alatti masszázs, hogy egyetlen nap sem hagynám ki :) Aki a vásárlásán gondolkodik, nyugodtan beruházhat rá, szerintem érdemes megvenni :) Pár hét múlva a karikáimról is beszámolok :D