Franck Olivier Sunrise Vetiver EDT
Ár: | 6250 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 75 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Lapo, Módosítva: 2020. november 11.
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Parfümök | |
Fejjegyek: bergamott, citromfű, narancsvirág, olasz citrom
Szívjegyek:kardamom, rozmaring, szerecsendió
Alapjegyek: fehér ámbra, nőszirom, szantálfa, vetivérfű
Egyértelmű a hasonlóság a Guerlain Vetiverre vonatkozóan.. pontosabban, ez a fiatalabbak részére készült változat. Nagyon fura, hogy kihagyta ezt a ziccert a Guerlain, mert szerintem óriási sikere lett volna.
Sokkal több citrussal nyit, ami később valamelyest csendesedik, végig ott van benne a vetiver mint fő összetevő, de ebben az esetben a legkevésbé öreguras formában. Természetesen kevésbé kidolgozott, picit elnagyoltnak hathat, de ebben az árkategóriában egy kiemelkedően jó nyári illatnak tartom, azok számára akik nem kérnek már az unalmas vizes illatokból. Ár/érték aránya kiváló, szerintem betölt egy űrt a fiataloknak szánt nyári illatok között, legszívesebben 5*-ot adnék, de a Guerlain Vetivernek is annyit adtam, ami mégiscsak egy klasszikus ikon..