Szépítő elektronikai eszközök
Lelőhely: Rossmann

Fusswohl Elektromos Bőrgyalu Készülék

4.5
Hozzáadva 2022.05.16.

Az elektormos bőrgyalu segít eltávolítani a bőrkeményedést, a száraz bőrt és a tyúkszemeket. Gondoskodik a sima, puha bőrről.

2023.01.05. 19:04

Sokáig keresgéltem ilyen sarokreszelő után. Aztán az itt olvasott vélemények meggyőztek, ma megvettem. Bár nemrég voltam pedikűrösnél, azért volt még mit leszedni. Nagyon szép puhára csiszolta. Remélem hónapok múltán is ez lesz a véleményem. Egyelőre megérte.

Utoljára szerkesztve: 2021.02.26. 16:52 - 2021.02.26. 16:51

Nem hittem volna, de szuper! Nekem is babapopsi-simaságú talpat, sarkat varázsol pár perc alatt. Látszik rajta, hogy kicsit olcsóbb kategória, meg az elemet pl. én alig tudtam behelyezni, annyira rosszul van kialakítva a helye, DE kit érdekel, ha ennyire szuper hatékony?

2020.08.18. 07:18

Tegnap vettem, mert nyáron elég gyakran kell pedikűröznöm, amit eddig kézi reszelővel oldottam meg. Nem is tudtam, mekkora kincs, amíg ezt ki nem próbáltam. Tényleg a bőrfelszínt csiszolja egységesre, de komolyabban nem távolítja el a bőrkeményedéseket. Persze itt még az is lehet, hogy tapasztalatlan vagyok a használatában, a gyengébb fej volt rajta elsőként, már attól is tartottam, hogy az mit művel majd a lábammal, olyan durvának tűnt. De néhány perc után lecseréltem az erősebbre, amivel nem lettem sokkal előrébb sajnos. Azért vettem, hogy gyorsabban készen legyek és az eredmény még szebb és tartósabb legyen, mint a kézi reszeléssel. 10%-os kuponnal vásároltam, de jelenleg így sem érzem úgy, hogy megérte az árát. Kíváncsi leszek, milyen gyakran kell benne elemet cserélni majd. Eddig erős közepes nálam, de fogom még próbálgatni, és jövök frissíteni, ha változás van.

Utoljára szerkesztve: 2020.08.16. 14:34 - 2020.08.12. 19:15

Hát én már elég rég óta birtoklom (évek óta), és mondhatom, még kutya baja, strapabíró termék. Saját lábam kéthetente ápolom vele, bár igazából szerencsés vagyok, tényleg kevés munkát ad. Igaz, nagyon figyelek a cipővásárlásaimra, semmi olyant nem veszek, ami bárhol is szorítana. A férjem lába, viszont egy természeti csapás. Télen kicsit elhanyagolta, tavasszal kezelésbe vettem. Rendszeres gyalulás, kenegetés, ecsetelés, lábáztatás, reszelgetés volt a pedikűr programban. Én is untam, de róla már ne is beszéljünk. Amikor már sínen voltunk, akkor sem adtam fel. Elhagytam a többi kínzóeszközt, marad ez. Minden hét végén, gyalulgatom a talpát még a mai napig is, bár nagyon utálja, annak ellenére, hogy semmilyen kellemetlen érzetet nem kelt az eszköz. Senki meg sem ismerné, hogy honnan indultunk, és hová jutottunk. Továbbra is szükséges rendszeresen reszelgetni a talpát, és rengeteget leszedek (látható a leforgácsolt bőr mennyiségéből). Sajnos, neki ilyen a lába, vagy a hajlama(?), ezért ez a termék számunkra aranyat ér.

2019.05.03. 08:47

Meg vagyok vele elégedve. Pillanatok alatt puha talpat varázsol! :)

2018.09.24. 08:24

Mivel kifutó termék ezért olcsón kaptam meg, már csak a led-es készüléket fogják árulni- kérdeztem egy ott dolgozó hölgytől, hogy mi a különbség, de nem tudta ő sem megmondani mi haszna van a lednek. A lényeg, száraz a sarkam, nem rinocérosz vastagságú a bőr, csak ki van száradva, nyáron pláne a magassarkú szandálok miatt, minden nap kenem, időszakosan pár órára a szárazság enyhül majd viszlát, és ismét kemény a sarkam. A Húgom az aksisat vette, mondta próbáljam meg, vegyek egyet, higgyem el, jó lesz. Megvettem, hazavittem, és én nem áztattam a lábam, úgy ahogy volt, első próbára, vajon mit tud, be is vetettem. Hááááát.... 20 éve nem volt ilyen babasima tappancsom, 10 perc alatt végeztem mind a két sarokkal. Oké, tényleg nem rinocérosz, elefánt bőr, de engem zavart a kiszáradt, néha érdes sarok. Talpmániás vagyok. :) Azóta is simogatom és tudom jövő hétig hozzá sem kell nyúlnom, elég lesz minden este a Sana is. Tehát akinek iszonyat bőrkeményedéses, berepedt sarka van, annak nem fog használni, oda pedikűrös kell, aztán ápolni, és mikor a bőr regenerálódik akkor lehet ezt a kis kütyüt bevetni. Mivel szemeztem drágábbal is egy netes cég honlapján pár napja már, de bekalkuláltam a szállítást is, ez érte meg jobban. Pedig én is azt hittem, hogy sima a talpam, a pedegg meg talpápolók által, de nem, a simaság az most van, láthatóan és erezhetően.