Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

3.9
Hozzáadva 2020.02.02.by

jiangzhi

100 g

Természetes alapanyagokból, kecsketej, fahéjolaj és őrölt fahéj hozzáadásával, kézzel készült. A népi gyógyászatból ismert hatása szerint gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, feszültségoldó hatású lehet. Színezéket nem tartalmaz.

2016.05.04. 10:51

Három használatnál járok, "squeaky clean" lett tőle a bőröm, szeretem, hogy nincs erős illata. Önmagában nem habzik, (luffa) szivaccsal lehet ezen segíteni picit. Egyelőre ez a szappan + dörzsis luffa szivacs + testápoló olaj úgy tűnik működni fog a bőrömre, később még kiegészítem az értékelést ha bármilyen irányba történik változás.

2016.04.06. 22:36

Még egy hét körülbelül és elfogy, de a héten megyek és vadászok belőle! Imádom, kiváló - a szememet sem csípi úgy, mint a sima kecsketejes verzió. Nem intenzív a fahéj illat, de én ezt nem is bánom, ugyanakkor nem szárít. Arcra kiváló, szépen rendbe rakja a bőrömet ha sebesedik vagy begyullad, kordában is tartja, és a testemen is kellemes használni. Enyhén habzik, de habszivaccsal ez is fokozható. Gyorsan fogy úgy is, hogy kiszárítom, de nem baj. :) Ebből most bevásárolok!

2015.10.23. 15:05

Ritkán szoktam használni, de mivel most vettem ilyet is, így elhasználom. Nagyon bejött, finom az illata, jó az állaga. Nem habzik, de aki kecsketejes szappanokat használ, az már nagyjából hozzászokhatott, hogy egyik sem igazán habzik. Viszont nagyon szép lesz utána a bőröm. :) Nekem nagyon bejött, valszeg újraveszem. :)

2014.12.27. 20:45

Szerintem az illata és az állaga is rossz. Nem habzik, inkább ragad. A kecsketejes cdolgok sajnos nekem még sosem jöttek be.

2014.03.18. 13:50

Hát én kb egy hete használom, nekem nagyon tetszik az állaga is és az illata nagyon emlékeztet valami régi dologra, de nem tudom mire.. :) :P Viszont nem egy csoda nekem. Ugyan úgy viszket és szárad a bőröm, mint eddig. Én a szobámban,a polcomon tárolom becsomagolva, így teljesen megszárad!

2014.01.03. 16:16

2 hónapja használom, nagyon szeretem, szépen rendbehozta a pattanásos bőröm.