Givenchy Dahlia Divin Nude EDP
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 30 ml, 50 ml és 75 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: HuAnita, Módosítva: 2017. június 20.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 30 ml, 50 ml és 75 ml | |
Lelőhely: | parfümériák, online | |
Kategória: | Parfümök | |
Kiadás éve: 2017
Fejillat: sárgabarack, narancsvirág
Szívillat: arab jázmin, osmanthus, rózsa
Alapillat: fehér pézsma, fehér fa
VÁSÁROLD MEG
Állapot: kb 55ml
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Második napja járkálok a drogériába, hogy szagolgassam. Megrendeltem, úton van, de egy napot sem bírok nélküle. :-)
Ez az illat legkevésbé sem semmilyen, nagyon is valamilyen. Isteni!
A biztonsági illat jellemzéssel sem értek egyet, különleges kis csoda.
Rajtam vaníliás tejkrém illatú. ( ez jutott eszembe, amikor először kifújtam) Tudom, köze nincs a vaníliához, de én mégis érzem benne.
Tuti nagy kedvenc lesz.

Ez az illat legkevésbé sem semmilyen, nagyon is valamilyen. Isteni!
A biztonsági illat jellemzéssel sem értek egyet, különleges kis csoda.
Tuti nagy kedvenc lesz.

Egy minta után, karácsonyra érkezett, nagy-nagy kedvenc. Nem rajongok a virágos illatokért, de ez maga a műalkotás! Tartós, kellemes, nőies, púderes, nem túl édes... :)

Elegáns és nagyon nőies, igazi "főnökasszony" illat. Sajnos csak egy fújós mintám volt belőle, de rajtam elég tartós volt és a hatósugara is rendben volt.

Szép, lágy, nőies illat. Én jól kiérzem a sárgabarack illatát belőle. Olyan kár, hogy nem tartós és alig érezni a bőrön.

Bevallom, a Dahlia Divin-okat nem nekem találták ki. Vmiért nem. Az 1.illatuk reklámarcaként "befogott" Alicia Keys sem jò választás. Bármenmyire imádom őt, a Dahlia Divin teljesen más karakternek áll jòl sztem. (Én inkább a lágyabb, tavasz-nyár szìntìpusù hölgyeknek javaslom, sztem rajtuk lesz igazán hatásos, az ő karakterükkel passzol). Szòval nekem az anyaillat nem nem, de nagyon nem. Holott egy kifejezetten kellemes, hordhatò illatròl beszélünk. De mivel lassan minden kiadott illatalkotást "flankerizálnak" az alkotòk, ( ...hogy minél szélesebb célközösséget érintsenek, azaz mindannyian megtaláljunk köztük a kedvenc Divin illatunkat), hozzáadnak, elvesznek, picit mòdosìtanak vagy teljesen ùjat kreálnak... Ìgy lett egy Nude flanker is. Engem ezzel most megfogtak maguknak! Nekem eddig ez tetszik magamon legjobban. Semmi extra amùgy, Luna1024-gyel, Angelina69-cel és Nyarigabi-val is teljes mértékig egyetértek. De annyira ellenàllhatatlanul vonzò, kifejezetten kecses, nagyon nőies illat, abszolùt van tartása, eleganciája. Enyhén barackos nyitánnyal, virágosan, pézsmás leszáradással tündököl. Elfogadnám. Mivel nem szerelem, nem is fellángolás, egyszerűen csak tetszik, 4 csillag. Nekem amùgy a tartòsságára sincs panaszom. (Kis gyári mintàcskát tesztelgetek.) Elégedett vagyok (lennék) vele.

Nekem nagyon tetszik. Szeretem a Givenchy illatokat. A Divine széria legtöbbje tetszik. Nagyon hasonlít az Edt-re,talán picit barackosabb. A tartóssága az egyedüli gondom vele,de kevés illat marad meg rajtam,így már annyira nem is bànt a dolog.

Nem tartós, az üvege miatt próbáltam ki, és már nem érzem a csuklómon.

Nem tartós, az üvege miatt próbáltam ki, és már nem érzem a csuklómon.

Ez a "finom, nem rossz, elmegy, hordható kategória" kb 2 órás léttel és viszonylag kis hatósugárral. Egyszerű, kicsit édeskés, irodaálló kis semmiség, egy a mostanában divatos egyenillatok közül. Pontozandó, hogy viselhető, nem zaravó. Legalább nem LVEB :).

Céltalanul sétálgattam a parfümériában, olyan illatokat keresgélve, amiket még egyszer sem próbáltam, így kerültem a Givenchy-polchoz, ami amúgy is a kedvenc parfümmárkám, bizakodva néztem hát a dolgok elébe. :) Amikor leemeltem ezt a kis illatot a polcról, nem igazán tudtam, mire számítsak, mert az anyaillatról olvastam már jót is, rosszat is, és nem tudtam, ez mennyire hasonlít rá, és hogy én vajon melyik táborba fogok tartozni...
Az a helyzet, hogy az előttem szólóknak tökéletesen igaza van mindenben (a negatívumokban is), de én ezzel együtt is nagyon szeretem! :) Igazából ez egy végtelenül egyszerű, már-már jellegtelen kis illat, de valami olyan szerethetően, olyan nőiesen mutatja be a virágokat, hogy még így is csak élvezni tudom. Amúgy gondoltam, hogy térdre fog kényszeríteni, mert van benne barack és osmanthus is (utóbbinak is barackillata van az én bőrömön, szóval dupla öröm), és ez a két illatjegy nálam a cseresznyével karöltve a TOP 3, imádok mindent, amiben benne vannak. :) Ez nekem egy nagyon finom, SELYMES, puha, lágy virágillat, kicsit barackosan, kicsit mézesen. Igen, határozottan mézesnek érzem, pedig az elvileg nincs is benne... Visszafogott, simogató, hipernőies illat, az a típus, ami nem emel ki különösebben, de a maga szolid módján megkoronázza a nőiességet. Elegáns is, de nem amolyan "karótnyelt" módon, nem veszíti el a báját. Csodaszép szerintem. :)
"Megkóstoltam" az eredeti Dahlia Divin-t is, bár tegyük hozzá, hogy csak úgy "kutyafuttában", egy fújás erejéig, épp ezért nem írok róla egyelőre véleményt, de annyit azért meg tudtam állapítani, hogy ez a Nude verzió hozzám illőbb az eredetinél. Ez valahogy - nekem - sokkal barátságosabb, viselhetőbb, bár a másikkal sincsenek nagy gondok, azt leszámítva, hogy éreztem benne valami keserű mellékillatot, amit nem tudok hova tenni (de hangsúlyozom: ezek egyelőre csak felszínes benyomások). :)
A tartóssága sajnos nem az igazi, ezért levonok egy csillagot, pedig tökéletes illat lenne azokra a napokra, amikor az ember nem akar semmi extrát, csak annyit, hogy finom illata legyen... Tényleg tipikus biztonsági játékos, de ebben a kategóriában abszolút az egyik legjobb, amit ismerek. Ahogy csakmoni megfogalmazta, üdítő változatosság ez az illat a "valamilyen" parfümök között, mert kb. mindenhova illik, nem lehet vele mellélőni, épp ezért jó választás minden olyan napra, amikor a polc előtt állva nem tudjuk eldönteni, ma épp mit fújjunk magunkra. Olyan, mint egy bézs/törtfehér ruha, vagy egy nude körömlakk, szóval a névválasztás egyszerűen tökéletes. :)

Annyira kis finom! Teljesen jellegtelen, de ebben a kategóriában nem szoktam olyat találni, ami azonnal megtetszik. Szívesen használnám, ha kapnék egyet, üdítő változatosság lenne a "nagyon valamilyen" (zöld vagy pacsulis vagy fűszeres) illataim mellett. Rajtam gyümölcsös, visszafogott, aztán beédesedik, kicsit karamellás-cukorkás jellegű, de igazán ízlésesen, kellemesen. A leszáradása édesen pézsmás-fás.Komfortos, mosolygós.

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia