Golden Rose Körömlakk Proteinnel
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online, Nailland | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Stina, Módosítva: 2011. június 9.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online, Nailland | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Külföldi piacokon találtam rá a Golden Rose termékeire és általában minddel elégedett voltam,nem csak a körömlakkokkal.
Egy réteg nem elég belőlük,de alap- és fedőlakkal együtt 3-4 napig is bírja,lehet egy hétig is,szóval nagyon tartós.
És a nude árnyalatáért külön csillag jár.

És a nude árnyalatáért külön csillag jár.

Pár éve valahonnan volt egy ilyenem, de már elfogyott. Nem rossz lakk, de nem is kiemelkedően jó.

Meglepődtem, hogy még nem véleményeztem, pedig kedvenceim ezek a proteines GR lakkok.
Rengeteg szín közül válogathatunk, és legtöbb elég jól fed, akár két rétegben is. Amit imádok bennük az a tartósságuk. Ritkán festem a körmeim, pont azért, mert nincs időm leszedni, vagy újrafesteni, de ha mégis rá kerül a sor, akkor az öt nap amit nálam minimum teljesíteni kell egy laknak. Jó alappal pedig teljesítik is. :)

Én mindig külföldön veszek Golden Rose lakkot,van belőle egy jó pár,de mindegyikkel ugyan olyan jó a tapasztalatom. Tartós,nagy a színválaszték,szépen fednek a világosabb színek is,a száradása átlagos és évek múltával sem sűrűsödött be nekem egy sem.

nekem bevált. évek óta csak efajta lakkokat használok. olcsó, jól fed (a neonos árnyalatoknak kell egy alaplakk, és ők is jól fednek), szeretem őket :)

Olcsó, átlagos minőségű körömlakk. Én az ennél gyorsabban száradó lakkokat kedvelem.

Nagyon sok szín van belőle, alacsony az áruk és relatív tartósak!

Nagyon sok szín van belőle, alacsony az áruk és relatív tartósak!

nagyon jó!!

nagyon jó!!

Számomra hasznosak ezek a lakkok, két réteggel kibír akár 3-4 napot, kevés kopással a végeken, olcsó és nagy is a színválaszték.

Van vagy 15 ilyen lakkom, és tökéletes! Azt tapasztalom, hogy 2 rétegben lassan szárad, de a fedése és a tartóssága kárpótol. Ilyen jó lakkot ilyen olcsón nem találni! :)