Golden Rose Paris Magic Color Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online, Nailland | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: SmartMouse, Módosítva: 2014. január 27.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online, Nailland | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Két színem van ebből a verzióból, az egyik az 55-ös, a másik 245-ös számú. Az utóbbi szépen fed, két réteget szoktam használni általában lakkoknál, de lehet egy vastagabb réteg is elég lenne belőle. Az ecsete és az ecset fogása kicsit rossz, de ha nehézkesen is, lehet vele dolgozni azért. Az előbbi színből néha még a 3 réteg sem elég és sokszor le is mostam inkább, mert nem akart nekem megszáradni. Ettől függetlenül a színe csodás, nekem tetszik. Nem olyan rosszak ezek a lakkok, de nyilván nem is a legjobbak. Ettől függetlenül adok rá 4 csillagot, mert nagyon kreatív az üvegcse, és egészen szép ez a két szín, ami nekem legalább is megvan. :)

Ezek azok a színek, amik picit nyanyásak :D Egy pirosas színem van, kicsit lassan szárad, de egész tartós és két rétegben szépen fed, pedig az első félelmetesen áttetszik.

Nagyon szupi ez a lakk

Nagyon szupi ez a lakk

A lakk rendben van. A fogását nem szeretem. Néhány árnyalat több rétegben sem fed igazán. Meggondolandó a színválasztás.

Egy rozsdabarna és egy csiganyálfehérgyöngyház színhez jutottam hozzá. Az a fajta lakk, amit magamtól, teljes áron nem vennék meg, de így, 5 db lakkot egy ezresért egy csereberés csoportban, megérte. Nem épp tavaszi színek, de nagyon szépek, csak úgy szikráznak. Két rétegben tökéletesen fed, tartósságról a fedő-alap kombim miatt nem tudok mit mondani, egy a sokból fajta lakk, de nem rossz.

Nagyon szeretem ezeket a koromlakkokat, mert konnyu az ecsetevel dolgozni. Tovabba szepek a szinei es tartos is, nem kopik le hamar.

A márka kollekcióinak legszebbje szerintem ez.
Van két árnyalatom ebből a szériából, és csodásak, mindamellett egy hangyányival sem különlegesebbek, mint a Moyra körömlakkjaim, sem fedés, sem száradási idő, sem ecset sem eloszlathatóság szempontjából.

A márka kollekcióinak legszebbje szerintem ez.

Eddig a legjobb koromlakk, amit probaltam. Mondjuk nekem van annyi eszem, hogy gumikesztyu nelkul nem csinalok semmit, meg a fuvet is abban nyirom, nem hogy a vizet igenylo munkakat. De hat eszt nem adnak a lakkokhoz...

Hónapok teltek el, mire sikerült eljutnom a Naillandhez (pedig csak 1 villamos), és sikerült beszereznem álmaim lakkjait :) Többek között a 350-es árnyalatú, sötét rózsaszín, brutál sok aranycsillámos lakkot is :) A lakk szépen terül, nagyon jó, nem túl folyós textúrájú. 1 rétegben is fed szerintem, de 2-ben az igazi. Szerintem nagyon gyorsan szárad, és fedőlakk nélkül is jól dominálnak az aranycsillámok. Tartósságáról még én se tudok nyilatkozni, mert csak a gyűrűs ujjamon van fent, és ott kevesebb sérülés éri :) de biztosan 10 ujjas változatban is hordom majd :)

A 350-es szín van meg. Könnyű vele lakkozni, nem túl folyós az állaga, az ecsete vékony, két vékony réteget kentem fel és imádom! Szerintem nagyon nőcis ez a szín és az az aranyos fény! Vissza kell még mennem más színekért a Naillandbe. Nekem az üvege is nagyon tetszik. A sminkasztalom dísze. A tartósságáról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, mert tegnap este kentem fel.