Gres Cabotine Rosalie
Ár: | 4790-6190 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 50 ml és 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Piri11, Módosítva: 2015. szeptember 1.
Ár: | 4790-6190 Ft | |
Kiszerelés: | 50 ml és 100 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Parfümök | |
Fej: mandula, bergamott
Szív: szilva, magnólia, rózsa, ibolya, írisz gyökér, jázmin
Alap: vanília, cédrus, benzoin, borostyán, barack
VÁSÁROLD MEG
Állapot: 5-10 ml frissen fújva, üvegesen még átgondolom:)
Állapot: új, 1X kifújt
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Update 2020. Június:
Vannak illatok, amik észrevétlenül hozzánk nőnek, a részünkké válnaķ, csendben, a maguk finom természetével. Nincs ennek semmi előjele: sem hangos belépő, sem könnyekbe fojtott katarzis. Csak a MOST szépsége van. A Rosalie pontosan ilyen néma, púderes rafináltságával. Mindenalkalmas, meģbízható társ lett. Aztán a túlzsúfolt parfüm-báltermemben 4 év elteltével azt vettem észre, hogy megromlott...sikerült egy majdnem teli üveggel szereznem - számomra a csodával határos módon! Hogy még egy darabig együtt menüettezhessünk...
Hű, de jó vakvásárlás volt ez! Az olcsóbb parfümökkel került hozzám, Sophieka ajánlásával, miszerint ez egy vaníliás-rózsás illat, így volt egy prekoncepcióm...ami meg sem közelíti azt, amilyen ez az illat! Elsőre azért volt fintorgás és orrhúzogatás, és utána is eltelt pár hét, mert nem tudtam hová tenni ezt a parfümöt. Számomra semmihez sem hasonlít (ez nálam bók!) - mégis, első pillanattól kezdve volt benne egy furcsa szappanosság, ami nem hagyott nyugodni. Máshogyan szappanos, mint a többi szappanos-jegyű illat: úgy hűvösen távolságtartó, hogy közben a cukrozott mandulás, rózsás vaníliával csalogat, elhiteti, hogy ártatlan és finom, miközben a többi, mélyen erotikus jegye, a rózsa, az írisz, s a többi virág a mélybe ránt...hozzám nő...
Nagyon sokrétű illatnak érzem, ami az idő változásával egyre több arcát mutatja - szinte minden nap, amikor viseltem, egy picit másmilyennek éreztem. Noha híve vagyok annak, hogy hőségben is kipróbáljuk a nehezebb illatokat, ennél mégis az átmeneti, hűvösebb napokat ajánlanám (én magamra fújtam a melegben is, de nem annyira kellemes). Az ár-érték aránnyal is elégedett vagyok, szóval, csak ajánlani tudom!

Update 2020. Június:

Kedves Karakumsivatag-tól kaptam ajándékba egy mintácskát ebből a CSODA parfümből. Ahogy megillatoltam azt éreztem, hogy ez nekem kell. Most. Azonnal. DESEHOLNEMTALÁLOM!!!! Segítsetek hol kapható?
Az illat: nagyon kellemes púderes enyhén édes, a rózsát eleinte érzem csak. Pasztell lila ibolyás púderillat marad. És igen: bájoska. Imádom. Egyértelműen ötöst kap.

Ez egy kifejezetten jó illat! Ha az árát nézem, akkor meg szuper.
Képzelj el egy mandulás/mandulatejes - rózsás illatot, amibe tesznek egy kis gyantát, citrust és magnóliát. Na ez a Rosalie!
Bájos. Szerintem ez a legjellemzőbb rá.
A tartósságába belekötök, ám ez jelen esetemben semmit sem fog levonni az értékéből.
Még egy dolog, ami mellette szól: tökéletes nappali illat minden korosztálynak. Egy iskolás lánynak épp oly tökéletes, mint egy unokával sétáló nagyinak.
A Rosalie maga a derűs ártatlan fénysugár. Csupa báj!

Ez egy kifejezetten jó illat! Ha az árát nézem, akkor meg szuper.
Bájos. Szerintem ez a legjellemzőbb rá.
A Rosalie maga a derűs ártatlan fénysugár. Csupa báj!

Micsoda finom illatocska ez. Az eleje virágos rózsakert , bódító.A meglepetés később ért amikor olyan kellemes naptejes illat kerekedett belőle,hogy csuda.Tudom hogy nincs benne ,de nekem még a kókusz is előjött pár percre. Kicsit féltem a szintetikus barack illattól ,de nem mutatott effélét szerencsére. Igazi kis gyöngyszemet találtam az hiszem. Könnyed és nem kommersz kategória. Az ára is csodás.

Pici mintát szereztem be belőle. Nem volt rossz döntés. Sőőőőt... Meglepett. Kimondottan szép illat. És ez mit jelent? Az első kb 5 perc egy édes-fűszeres-rózsás kavalkád, kicsit kirobbanóan, de nem bántóan. És aztán... meglepetés. Rajtam egy nagyon kellemes, visszafogott, édeskés-púderes-barackos illattá vált. Az első gondolatom az volt, hogy alkalomra. Aztán a második gondolat már tovább ment... hmmm, talán még szexisnek is mondanám. Nem buja dögnek, hanem olyannak, akiben ott van az a valami, az a kisugárzás, szexepil, amikor nem nyomulunk a pasira, csak felvonjuk a szemöldökünket, és elmosolyodunk, miközben ez az illat odalebben hozzá. Persze lehet olyan, akinek csupán tingli-tangli illatocska, de nekem ez csábító. Átlagos tartóssággal bír. Kánikulában nem válik be, de egy átlagos meleg napon szép.

Határozottan kellemes, de eléggé visszafogott és nem túlzottan tartós.

Határozottan kellemes, de eléggé visszafogott és nem túlzottan tartós.

Nagyon érdekes, igazi, sokszínű parfüm! Kifújáskor csak erős rózsát éreztem, de eltelt 10 perc és utána kezdett szépen finomulni, lecsendesedni, púderesedni....fél óra múlva már egészen más illat tört elő, picit barackos vanília, háttérben a rózsával, magnóliával és pacsulival...kisvártatva aztán megérkezett a mandula is! :) Azért is lepődök meg azon, hogy tetszik, mert a kifejezetten rózsaillatot sosem szerettem. Ez a púderes illatcsokor viszont elvarázsol és körbeölel a lágyságával és eleganciájával! Aki szereti az alapvetően valíniás rózsás illatot, az nem fogja megbánni! :)

Ma megerkezett ez a finoksag. Egesz nap izlelgettem. Annyira sokoldalu hogy nem is tudom hogy rendezzem a gondolataimat. Amikor kifujom mar majdnem szuros rozsaillat ami dominal. Aztan rozsa ami puderea lesz es kesobb szinte kitor belole a vanillia. Eszmeletlen... szerencsere a barackot nem erzem tulzottan ki belole mert azt nem szeretem. De ez az illat egy igazi kameleon. Nagyon izgalmas. 100ml-s tesztert vettem belole 3300ft ert. Nagyon megeri az arat! Tartossagat kozepesre ertekelem. Osszessegeben nagyon elegedett vagyok! *****