Guerlain The Eyebrow Pencil
Ár: | 8000 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 1,08 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Josie, Módosítva: 2016. augusztus 22.
Kiszerelés: | 1,08 g | |
Lelőhely: | parfümériák | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Könnyű, mégis pigmentált formula, mely hosszan tartó hatást biztosít. Egy univerzális árnyalatban kapható (01 Brun Ideal), mely minden szemöldök- és bőrszínhez alkalmazkodik.
Szep,igenyes csomagolas,kituno kefe es hegyezo. Viszont,maga a ceruza tul kemeny ezert nagyon konnyen letorik meg hegyezes kozben is.A kemenyseg miatt pedig nehezebben huzhato vegig a szemoldok is. Ezt nem vartam volna a markatol.
Update: fel kell pontoznom mert azon kivul,hogy konnyen torik a hegye es gyakrabban kell hegyezni,ez egy nagyon jo ceruza! Tartosabb,mint hasonlo tarsai (Chanel,YSL,MAC) es nagyon termeszetes szinu szemoldokot lehet vele csinalni. Megszerettem☺

Antioxidánsok: Pentaerythrityl Tetra DI-T-Butyl HydroxyhydrocinnamateÖsszetevők megmagyarázva
Mesterséges viasz, mely különböző szénhidrogének komplex keveréke. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, megkötő (a krém jobban a bőrhöz „tapadjon”) és bőrpuhító (emollient) funkciói vannak a krémekben.
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
Hivatalos funkcióbesorolása antioxidáns. Az összetevő meggátolja az oxigénnel való reakciókat, melyek a telítettlen zsírsavak avasodását okozzák. Gyakori összetevője a szappanoknak.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.