Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
kissbarbara1990
2022.01.11. 16:35
naturlandosat kapok csak mostanában gyógyszertárban is, de nekem az is kiválóan bevált a sokszínűsége miatt.mivel zsírtalanító hatása is van, műszempillát is érdemes vele mosni, leöblíteni, az arcbőrt is, illetve nyugtatóan is hat a szemre is.
2020.08.04. 09:24
Kozmetikusomtól hallottam róla először, ezért gondoltam teszek vele egy kísérletet. Pattanás utáni nyomok eltüntetése lett volna a cél: bórvízzel átitatott vattakoronggal töröltem át a problémás területet, de sajnos semmi változást nem tapasztaltam... mintha csak sima vizet használtam volna... Később az egész napos számítógép-használat után a szemeim megnyugtatására is kipróbáltam, de szintén elmaradt az eredmény.Az itteni sok pozitív vélemény után már arra is gondoltam, a gyógyszertáros keverte rosszul és elrontotta a hígítási arányt (??) vagy csak sima deszt.vizet tett bele (ezért 2* az 1 helyett)... Lehet a gyári Naturlandos készítménnyel teszek majd még egy próbát, mert amúgy jó alternatíva lenne a sok kozmetikai kencefice helyett..Megjegyzés: A mellékelt képen hidrogén-peroxidos feliratú üvegcse van, nem bórvíz.
2019.05.12. 19:58
Egyik munkatársam ajánlotta a pattanások után maradó piros foltokra. Neki a vállán voltak, és nagyon szépen elmulasztotta őket. Tudni kell, hogy nagyon problémás a bőröm, a mai napig nem találtam meg azt az arclemosót és hidratáló krémet, ami igazán megfelelő lenne. A kozmetikus szerint nagyon problémás a bőröm, mert gyulladt, pattanásos, amire szárító hatású készítmény kell, de ezektől borzalmasan vízhiányos lesz a bőröm, amit ha hidratálok, még jobban eltömődnek a pólusok. Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy szinte a legegyszerűbb megoldás használ: a bórvíz. Semmi mást nem használok. Se arclemosót, se hidratálót, se arcmaszkot, semmit. A sminket nedves törlőkendővel lemosom, vízzel átmosom az arcom majd áttörlöm bórvizes vattakoronggal, napi egyszer, mert szárít. Hetek óta nem jöttek elő pattanások, még egészen picik sem. Igazság szerint 10 éve nem történt ilyen :’) Antiszeptikus hatású, szóval mindenkinek ajánlom, akinek bármiféle gyulladás van a bőrén! Nekem csodát tett!
2018.02.23. 15:47
Szememre használom és mindig segít ha fáradtnak vagy száraznak érzem, vagy csak áttörlöm vele, vagy borogatásként használom, nyugtató hatású, akár kisírt szemekre is :( :) Köszi a tippeket, nem tudtam hogy az arcbőrre is jó hatással lehet, ki fogom próbálni!
Utoljára szerkesztve: 2024.11.25. 20:54 - 2016.10.21. 16:55
Egy kamillás változata van meg nekem ennek a kis gyógyszertári csodának. Reménytelen kis apró, viszkető pattanásszerű valamikkel VOLT tele az állam 10 hónapig. A bőrgyógyász csak nyomta az antibiotikumokat, amiktől sokkal rosszabb lett. A helyi patikus néni ajánlotta. 2nap alatt megszabadított az apró, tű szerű pattanásoktól. Azoktól, amikkel a bőrgyógyász 10 hónapig nem boldogult!!! Abszolút csodaszer.
2015.11.04. 18:52
Tudjátok léteznek azok a kiütések, amik nem a kamaszkori pattanások, hanem csúnya,gyullast olykor lila kiütések az arcon , és fájnak. Nekem szoktak lenni sajnos, általában azt jelzik,hogy valami belül nem egészen oké. A bőrgyógyászom ajánlottam, a legelső alkalommal amikor ez megjelent már majdnem sírva szaladtam hozzá,hogy adjon valami csodaszert. A bórvizet írta fel,mondta,hogy a területre csak ezt használjam,semmi más szérumot,krémet,radírt,semmit, esetleg alapozót. Pár nap alatt tökéletesen rendbehozta a bőrömet, tényleg csak őt használtam,volt,hogy naponta 3x is áttöröltem bórvízzel átitatott vattakoronggal a bőrömet. Nyugtat és fertőtlenít, és igen,szárít is. Kb. évente 4-5x jelentkezik a fent említett probléma,de akkor ő, és csakis ő jöhet szóba nálam.