Gyógyszertári C-Vitamin Por (Aszkorbinsav)
Ár: | 960 Ft | Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |||
Kiszerelés: | 10 dkg | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Orchid, Módosítva: 2015. június 13.
Kiszerelés: | 10 dkg | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |
Ascorbic Acid
a I v
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Imádom. Olcsóbb, mint a "márkázott" C-vitamin porok (pl. TO), hatásban viszont természetesen hozza a drágább társait, hiszen ugyanolyan tiszta C-vitamin porról van szó. Szérumokba, hidratálóba keverem, kis mennyiségben, láthatóan jobb lett a bőrképem tőle. Hylauron szérummal különösen jó, főleg a téli hónapokban veszem észre, hogyha nem használom szárad a bőröm. Bár reggelre inkább ajánlott - a fényvédelmet fokozó hatása miatt - én inkább este szoktam használni, mert reggel rendre elfelejtem a szérumokat.

A szérumomba keverek egy mikroszkópikus mennyiségűt, így helyettesítva a G&G 100 C-glow-ját. Tökéletes, mert nem bomlik olyan gyorsan és a hatása ugyan az. 178Ft-ért vettem 20g-ot, ami, ha ilyem tempóban fogyasztom, legalább 1 évig elég lesz.

Nekem anno tönkre tette a vékonyszálú dús hajam, amikor világosítottam vele. Róka fejet csinál, ami a kisebb gond. Nagyon sokáig szenvedtem a száraz seprű hajtól miatta. Bár én egész éjszakára fent hagytam.

Sikerült egy csúnya, hosszú heget varázsolnom a lábamra (zuhanyzás közbeni sietős borotválás). Heti 2x használom 1 evőkanál testápoló plusz egy cukorborsó méretű por, ezt a masszát olyan 20 percig hagyom fent a hegen. látványosan világosítja. Ugyancsak jó az égési hegekre, a kézfejemen nem látszódik már a heg. Arcra csak óvatosan mert nagyon szárít, de remek arcképet hagy maga után. a csúnya glutén aknékat is rendeteszi. Csodaszer, csak mértékkel.

Az itteni vélemények alapján tettem vele én is egy próbát,hajvilágosításra.Sötét a saját hajszínem,és sötétszőkére van befestve,ami majdnem fekete....Samponnal kevertem el kb.3 evőkanálnyi port,és próbáltam egyenletesen eloszlatni a hajamon.Zuhanysapkában “pácoltam”45 percig.Tényleg világosított rajta,kicsit rezes beütésű,gesztenye színűre szedte le.Nem roncsolta a hajamat.Sőt,puhább,fényesebb lett utána a hajam. 😁Úgyhogy nekem bevált.

Én régóta használom hajvilágosításhoz. Inkább világos vöröset csinál, amit utána nehezebb a hajból eltávolítani, de még mindig egyszerűbb, mint megvárni, míg lenő, vagy az egészségtelen leszívást alkalmazni. Sok keratin kell utána, meg olaj, de megéri.

Hát az én próbálkozásom sem sikerült sajnos. 1 órát volt fent, mikor lemostam csak a tövét világosította, vagyis sárgásította. Lehet ha többször próbálom sikerül, de egyenlőre a hajam hosszán nem vettem észre változást. VISZONT.
Amit a hajammal művelt, az valami csoda. Eddig egy termékkel sem értem ezt el. Annyira puha hogy szinte nem is éreztem a fésű alatt. Érzem hogy levegőhöz jutott a hajam, csodálatos érzés. Ha a hajvilágosítás nem is sikerült, ezt a C vitaminos pakolást mostmár mindig fogom használni.
A hidratálásra adok 5*, ha lehetne 100000et is.

A hidratálásra adok 5*, ha lehetne 100000et is.

Ez tényleg szuper hajvilágosításra! Középszőkére festettem a hajam mert meguntam a világos szőkét de szinte fekete lett 😫 Elkezdtem bújni a netet és rátaláltam erre a csodaszerre,futottam is a gyógyszertárba😀 2 egymást követő nap megcsináltam és végre vilagosodott vagy 4 árnyalatot simán . A hajamnak semmi baja nem lett sőt a fejbőröm mintha fellélegzett volna ☺️

Első sorban,fekete hajamról a festéket szerettem volna leszedni vele...Halványítani halványított réz vörösre de csak a hajtönél,a hajvégeimen ugyanúgy ott maradt a fekete...igazából nem pontozom le mivel világosított valamennyit de nagy csodát nem kell várni tőle...

Nem szavazom le, mert eredetileg nem hajvilagositas a funkcioja, viszont nekem sajnos semmit nem hasznalt. Nagyon bizakodtam, mert szinte csak jo velemenyeket olvastam. Mindent ugy csinaltam, ahogy kell, 3x is elvegeztem a pakolast a hajamon, de sajnos nekem ugyan olyan maradt a hajam. :( a makacs voros pigmenteket akartam vele eltavolitani vagy vilagositani, mert sajnos a legutobbi alkalommal, mikor sotetbarnatol vilagosabb barnara valtottam, a fodrasz voroses barnara festette a hajam es azota nem birok szabadulni a voroses szintol. :(

Antioxidánsok: Ascorbic AcidVitaminok: Ascorbic Acid
C-vitamin, melynek számos előnyös hatása van a bőrre. Egyrészt kiváló antioxidáns, mely véd a szabad gyökök okozta károktól és segít az UV-sugárzás által károsodott sejtek regenerálásában. A C-vitamin úgynevezett hálózati antioxidáns, melynek hatása fokozható más antioxidánsokkal (E-vitamin, ferulic sav) kombinálva. Antioxidáns hatásán túl a C-vitamin külön figyelmet érdemel azért is, mert azon kevés összetevők közé tartozik, melyek segítik a bőrben a kollagénszintézist. Szintén hatásos a C-vitamin a pigmentfoltok (melasma) ellen is, mivel blokkolja a melanint termelő sejtek tyrosinase aktivitását. Hatásos összetevő a striák ellen is.
Mint mindennek, természetesen a C-vitaminnak is vannak hátrányai. A tiszta C-vitamin nehezen stabilizálható a kozmetikumokban, és könnyen lebomlik levegő és fény hatására, így C-vitaminos krémet csak nem áttetsző, légmentesen zárt csomagolásban célszerű venni. Savas jellege miatt enyhe bőrirritáló. A C-vitamin hatása kérdéses a bőr elasztinszintézisére.
A C-vitamin a fent leírt előnyös tulajdonságait leginkább akkor fejti ki, ha 5-20% közötti koncentrációban található a kozmetikumban.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)