Egyéb kozmetikumok

GyógyVarázs Avokádó Olaj

1 vélemény
Hozzáadva 2018.06.27.by

GyogyVarazs

A GyógyVarázs 100% Avokádó Olaj magas vitamin- és ásványi anyag tartalmú, különleges antioxidáns összetételű, hidegen sajtolt növényi olaj, melyet praktikusan záródó flakonba töltenek. Semmilyen egyéb hozzáadott adalékanyagot, tartósítószert stb. nem tartalmaz a termék.

Az avokádó Dél- és Közép-Amerikában őshonos. Gazdag E-vitamin, szkvalén, béta-karotin, lutein, béta szitoszterol, linolén (azaz omega 3) és oleinsav (azaz omega 9) forrás. Az avokádóolaj magas egyszeresen telített zsírsav tartalommal (kb. az olaj kétharmada) bír, valamint egyharmad részt egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavak alkotják. Sokban hasonlít összetétele az olívaolajra, ám mind ízében, mind alkotóelem összetételében felülmúlja azt. Antioxidáns tartalma kiemelkedően magas, valamint az avokádóban található antioxidáns hatóanyagok (A, B1, B2, C, D, E, K vitamin) – egyedül álló módon – képesek bejutni a mitokondriumba.

Több tanulmány bizonyítja, hogy fogyasztása jótékonyan hat a szív- és érrendszerre, csökkenti az öregedés tüneteit, javítja a szem egészségi állapotát, fokozza a fogyókúrák hatékonyságát, csökkenti az LDL és triglicerid szintet (melyeknek még a rákmegelőzésben is szerepe van).

2018.07.25. 13:45

Annyi jót olvastam róla, hogy gondoltam én is kipróbálom. Tényleg hasonlít külsejében az olívaolajra, viszont tényleg teljesen más. Tele van antioxidánsokkal, mindennap fogyasztok belőle. Főként a szemem egészségügyi állapotán szeretnék javítani vele és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.