H&M Buffer Ecset
Ár: | 1990 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | H&M | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2015. augusztus 31.
Ár: | 1990 Ft | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | H&M | |
Kategória: | Ecsetek | |
Folyékony és krémes alapozó és BB krém felviteléhez, eldolgozásához, kontúrozáshoz. Szintetikus szőrből készült.
Eleinte az alapozómat vittem fel ezzel az ecsettel, de sajnos hamar összegyűlik benne a festék, ezért gyakran kell tisztítani, ami miatt pedig bizony rendesen hullik a szőre. Valószínűleg ez egy ördögi kör, én félreraktam, talán majd idővel megint egymásra találunk.

Remek ecset! Nagyon szeretem az alapozó felviteléhez. Szépen lehet vele dolgozni, nem vettem észre eddig, hogy a szálai kihullottak volna, viszont minden használat után vagy minden második használat után ki kell mosnom, mert összeragadnak a szálai, ettől függetlenül tőlem megkapja az öt csillagot.

nagyon szuperul lehet vele dolgozni, az alapozót szoktam ezzel felvinni, mivel elég egyenetlen az arcbőröm. körülbelül 2 hete vettem, nekem nem hullik és nem is ragad össze, viszont én minden egyes használat után tisztítani szoktam. (szintén a H&M-ben kapható ecsettisztító folyadékkal :) )

Ha mindennap kimosnám jó ecset lenne, de borzalmasan összeragad. :(

Ha mindennap kimosnám jó ecset lenne, de borzalmasan összeragad. :(

Én kb másfél éve használtam már az H&M-nek egy nagyon hasonló ecsetjét, de az kikerült a forgalomból, formára a fej nagyon hasonlított, a nyele volt rövidebb és tömöttebb. Na, az azért megsínylette a sok használatot kb fél év után ki kellett dobnom, és tök szomorú voltam miatta, úgyhogy mikor láttam, hogy ennek a formája ugyanolyan, gondoltam kipróbálom. Én inkább csak arra használom, hogy az alapozót szépen beleütögessem, belenyomkodjam a bőrbe, és elsimítsam, nem szoktam vele "buffingolni". Egy Zoeva ecsettel felviszem az alapozót, eldolgozom, és ezzel meg még jobban szépen elnyomkodom, beleütögetem (kb mintha egy beauty blenderrel ütögetnék). Nekem ez így vált be a legjobban, illetve nagyon szeretem a szem alatti korrektort ezzel eldolgozni (de a krémes kontúrt is ezzel szoktam megoldani) a vágott formája miatt nekem szépen befér oda. A gond ezzel is az, ami a másikkal volt, hogy nagyon sűrű, és nem szabad hagyni feltorlódni benne a sminket, mert igazi p-csa dolog kiszedni belőle. Érdemes sűrűn mosni, mert nagyon könnyen beleragad az alapozó. A másikkal is az volt a bajom, hogy pár hónap után kb képtelenség volt rendesen tisztítani. Csak egy kis tipp, ha valaki ki akarja próbálni. Mossátok sűrűn :D

Eléggé sűrű és nem hullik a szőre.Könnyű kimosni is.:)

Eléggé sűrű és nem hullik a szőre.Könnyű kimosni is.:)

Szuper ecset ❤️
Update:
1 hónap használat után, kb. minden sminkelés után legszívesebben kimosnám. Össze vannak ragadva a szálak és nagyon sok alapozót magába szív.. Nem vagyok vele megelégedve, hiába volt "csak" kétezer forint.

Szuper ecset ❤️
Update:

Kedvenc ecsetem. Már többször is kimostam és egyáltalán nem hullik a szőre és nagyon sűrű is. Teljesen megérte az árát. :)

Nagyon tetszik, abszolút megérte az árát!

Nagyon tetszik, abszolút megérte az árát!

Egyik kedvencem az alapozó illetve BB krém felviteléhez. :) Szuper ecset és nem is vészes az ára.