Ezt a terméket már nem gyártják!

H&M

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   H&M   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Heli, Módosítva: 2015. augusztus 22.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   H&M
Kategória:   Sminkek szemre

Négy csillogó színnel, dupla végű aplikátorral. Árnyalatok:

• Made with passion
  • Biscotti dreams
  • Into the night

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

borntobe

2013. január 25.

Nekem is a lilás van meg, néha előveszem, esti sminknek szuper. Az állaga nem túl jó, az applikátor igaz, hogy szépen felveszi, mintha kicsit krémes is lenne, de nem, mindenhova összevissza poroz, amikor felviszem. Ennek ellenére felkenés után már nem mászik el, tartós. A rózsaszín része highlighternek jó, kicsit fényes lesz, szín nélkül, a többi viszont jól pigmentált, a legsötétebbel nagyon szép smokey-t lehet építeni. Újra nem venném, ez se fog elfogyni szerintem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 25.

CatLynn

2012. szeptember 19.

A képen látható lilás összeállítás van meg, jó palettának tartom. A 3 sötétebb színnel tökéletesen meg vagyok elégedve, jól pigmentáltak, tartósak, jól építhetőek. A 4., rózsaszínes árnyalat azonban csapnivalóan gyenge, hiába kaparom az (ilyen termékekhez képest meglehetősen jó) applikátorral, nem látszik belőle szinte semmi sem a szememen. Összességében azonban nagyon szeretem, a legsötétebb színt kifejezetten buliba használom. 4 csillagot és az árát nekem megéri.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. szeptember 19.