H&M

Ár:   790 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   H&M   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2015. augusztus 23.

Kiszerelés:
Lelőhely:   H&M
Kategória:   Ecsetek

Tojás alakú sminkszivacs folyékony és krémes sminkalaphoz, alapozóhoz, púderhez és pirosítóhoz.
A hegyesebb végével a nehezen hozzáférhető orr és szem alatti területeket is egyszerűen elérünk.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Kremcica

2020. február 9.

Nekem nem vált be. Legalábbis egy RT-hez nem hasonlítanám puhaságban. Ez sokkal gumilabdásabb, keményebb. Sokszor csak húzza-nyúzza a festéket vagy csak szimplán magába szívja. Próbáltam szárazon, éppen nedvesen és rendesen nedvesen de egykönnyen nem tudom munkára bírni. Olcsó, de kb annyit is tud.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. február 9.

nanne

2019. december 13.

Az eredetihez képest ez sem tökéletes, de simán van olyan, mint a RT, és jóval olcsóbb nála. Puha, szépen megduzzad, jól eloszlatja a festéket. Tényleg elnyel, de az eddig próbált szivacsaim mindegyike (az original kivételével) vett fel jócskán a termékből. Kimosni ezt sem könnyű, de nem lehetetlen. Egyetlen bajom vele, az a színe. Kár, hogy fehér, néha diszkomfort érzésem van a használata közben. :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. december 13.

deezsina

2019. február 20.

Semmit nem mertem még a h&m sminkcuccokból venni, de az itteni vélemények alapján ezt beszereztem ezt, hál'istennek!
Nagyon könnyű vele a felvitel, természetes hatás érhető el, valamennyi alapozót nyilván felszív, de a szokásos mennyiség elég ezzel is.
A tartósságáról később updatelek, de ha mondjuk 3-4 hónapot kibír, az már jó.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. február 20.

A tartósságáról később updatelek, de ha mondjuk 3-4 hónapot kibír, az már jó.

kdorci

2017. április 29.

Mindenkinek tudom ajánlani. Meglepően jó kis sminktojás lett. :)))

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. április 29.

Mindenkinek tudom ajánlani. Meglepően jó kis sminktojás lett. :)))

vpverapapp2

2017. február 3.

Más szivacsokat is próbáltam már, némelyik bevált, némelyik kevésbé, ezzel nagyon meg vagyok elégedve. Nem jött még szét, pedig egy ideje már meg van, és hasonló eredményt tudok vele elérni, mitn mondjuk egy Real Techniques szivaccsal!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. február 3.

Essie

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. szeptember 15.

Újravettem, szerintem nagyon-nagyon jó kis szivacs ez! Én elsősorban korrektort szoktam ezzel felvinni, illetve eloszlatni, illetve nagy ritkán alapozót is, és most már nem is igazán szeretek kézzel pepecselni, mivel ezzel sokkal egyszerűbben, gyorsabban megoldható a sminkelés, és sokkal természetesebb a finis. Most már a 2. tojáskát használom, az elsőt azért dobtam ki, mert már több hónapja megvolt, nem éreztem már higiénikusnak a további használatát, nem repedezett sehol, csak a csúcsrész közelében lett kicsit sprődebb az anyag. Kíváncsi lennék az eredeti beauty blender mennyivel tud többet nála, de egyelőre ez is megteszi. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. szeptember 15.

briw

2016. július 4.

Alapozó felvitelére nem ajánlom, rengeteget magába szív, viszont korrektorhoz tökéletes, én a szemem alá általában ezt használom, illetve az ecsettel felvitt alapozót kicsit átütögetem vele hogy biztos mindenhol jól el legyen dolgozva. Tisztítani nem nagyon szeretem, mert sokáig tart, hogy a habot rendesen ki tudjam mosni belőle, de gondolom ez a legtöbb szivaccsal így van, szóval nem vonok le érte csillagot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 4.

Takaro

2016. február 19.

Viszonyitasi alapom nincsen, nem probaltam sem az eredetit sem a tobbi koppintast. A viztol nem no meg, viszont a festeket nem szivja magaba, jonak tunik. Kimosni is egyszeru.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. február 19.