Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
winnie
"A Jó reggelt szappan nem más, mint egy növényi alapanyagokból és öko kecsketejből összeállított regeneráló bomba. A hozzáadott borsmentaolaj miatt lesz frissító hatású a szappan. A termékben található darált kávé kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, az olívaolaj és a kakaóvaj pedig így akadálytalanul fejti kikondícionáló hatásukat a bőrödön. Behatolnak a felső rétegekbe, és megkezdik áldásos munkájukat. Ez mindössze pár percet vesz igénybe, mégis pozitív változásokat tapasztalhatsz a bőrödön. A termék rendszeres használata mellett érezheted igazán bőröd igazi átalakulását."
A termék mesterséges színezéktől, mesterséges illatanyagtól, parabénektől mentes. Nem tartalmaz tartósítószert.
2018.10.07. 12:54
Megint beugrottam a kakaóvajnak. Ismét hibáztam.A szappan túl nagy, ezért kettévágtam, hogy elférjen a kézben. Most fogy el a második fele és alig várom, hogy eltűnjön a fürdőszobából. A kávézacc benne nagyon durván karistolja a bőrt, gyakorlatilag csak tenyérben lehet felhabosítani. A habja nem az általam szeretett ápoló selymes hab, mint a Manna szappanoké. Kívül van a szappanon egy sötétebb barna réteg-ez nyúlik-taknyosodik használat alatt, a belseje világosabb. Illata kávé-csoki-menta katyvasz, de csak nagyon halvány, igazán nem lehet érezni még használat közben sem. Nagyon szeretem a márka többi termékét, de ez a szappan nagyon arra hajaz, mintha én dobtam volna össze a konyhában, minden polcon talált maradékból.
2016.08.25. 15:43
Egy hónapja vásároltam saját részre, kézmosásra és arc mosásra szoktam használni csak és nagyon szeretem! Kellemes illata van, felfrissít, és azóta sokkal kevesebb mitesszer van az arcomon!
2015.12.19. 14:54
Ajándékba vásároltam édesanyám részére es nagyon nagyon bevált neki, azóta a család többi tagja is szívesen használja, es nagyon jo illata is van :) nálunk 5*
Utoljára szerkesztve: 2015.08.24. 17:50 - 2015.08.24. 17:48
Eredetileg dr.organic tusit akartam venni, de pont elfogyott a teafás, és a Blaha Müllerben most van egy kis promós ügynökük, aki megkérdezte, hogy rábeszélhet-e valami még naturálisabbra és biobbra, majd megtette :)) Már az illata alapján beleszerettem, ráadásul radíroz és 26% bio kecsketej van benne (az a caprae lac)!! Első használat után vagyok, nagyon krémes volt és most pihipuhi a bőröm! <3 A kezem kicsit száraz, de az egyébként is mindig az. Újravevőős!
Utoljára szerkesztve: 2014.08.27. 07:16 - 2014.05.17. 09:06
Vadul keresgéltem itt a Krémmánián a natúr termékek között, mert jól berágtam a parabenekre.... Ráleltem Happyskin-ékre, böngésztem a weboldalukon és rendeltem is egy csomagot 5 db termékkel, ami 10.000,-FT-ba került!! (Egy sampon, egy hajbalzsam, ez a szappan, egy deo és egy testápoló.) Amikor átvettem a csomagot kezdett gyanús lenni a dolog, ugyanis igen kicsi volt a doboz. Mikor kibontottam, kiderült, a termékek 100 ml-s!!!!!!!!!!! kiszerelésűek. (Biztos én voltam a figyelmetlen, hogy a kiszerelésről közölt info-t nem vettem észre rendeléskor.) A cég is érezheti, h valamivel kompenzálnia kell, mert kaptam tőlük + egy szappant ajándékba. Miután lehiggadtam, használni kezdtem a termékeket.Ez a szappan szuper termék. Elég erősen radíroz (érzékeny bőrűek nem tudom mit kezdenek vele), de mivel én elég fakír vagyok, nekem tetszik. Én sem érzem benne a mentát (de a kávé illat sem erős benne), viszont valóban pihe-puha lesz tőle a bőr - és ami fantasztikus benne- ezt úgy teszi, hogy nem szárít!!!!!! Igen jótékony a benőtt szőrökkel szembeni harcban. Az ára nekem elég horror, csak ez, amiért gondolkodom az újravásárláson. És csak az ára miatt vonok le 1 csillagot.update: hosszabb távon, bizony rendesen szárít :-( pedig csak hetente 2x használom.
2013.08.08. 11:22
Erősen radírozó szappan, nem találkoztam még ilyen szinten exfoliáló bio szappannal. A borsmentát én nem igazán érzem, de valóban felfrissít és ápol, szerintem fertőtlenít is, a néhány gyantázás utáni benövést gyönyörűen begyógyította, alig látszanak 2 használat után. Szuper termék!
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.