Hillvital Bemelegítő Balzsam
Ár: | 5690 Ft | Kategória: | Testápolók | |||
Kiszerelés: | 250 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, patikák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Jenniii92, Módosítva: 2016. május 12.
Kiszerelés: | 250 g | |
Lelőhely: | bioboltok, patikák, online | |
Kategória: | Testápolók | |
A paprika kivonata nem csak az ételek pikáns, csípős ízesítésére alkalmas. Kutatások szerint a kapszaicin külsőleg alkalmazva vérbőség fokozó és fájdalomcsillapító.
A népgyógyászat már régebb óta ismeri a paprika kivonatát, a kapszaicint, és mára már a tudomány is alátámasztotta kedvező hatásait. Több szempontból is hasznos hatóanyagról van szó. Egyrészt kutatások szerint a kapszaicin a fájdalmat felvevő, továbbító receptorokat (érzékelőket) tompítja, és ennek köszönhető az enyhült fájdalomérzet. Másrészt bőrrel érintkezve jelentős mennyiségű hisztamin szabadul fel, ami helyi bérbőséget okoz. Ezáltal javul az érintett keringés, így a méregtelenítő folyamatok is beindulnak. Mindez egy kellemes meleg érzettel társul.
Ezeknek köszönhetően, klinikai eredmények szerint eredményesen bevált az ízületi-, izomfájdalmak, derékfájdalmak és ízületi gyulladással járó csontbetegségek enyhítésében. Fontos megjegyezni, hogy a gyulladások heveny (intenzív) szakaszában ellenjavallat, mivel akkor fokozhatja a gyulladások mértékét.
A Gyógyfüves Paprikabalzsam paprikakivonaton túl 10 másik gyógynövény hatóanyagait, és kivonatait tartalmazzák. Hatóanyagai magas minőségűek és 100%-ban természetes eredetűek. Mesterséges színezéket, illatanyagot, parabéneket, kőolajszármazékokat nem tartalmaznak. Állatkísérletek nélkül készült termék.