Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
berenice93
Puha, hidratált ajkak fénylő csillogással. Legyenek fényesen csillogó, puha és rugalmas ajkai e petróleummentes ajakbalzsammal, mely növényi olajokat tartalmaz és tartósítószerektől mentes. Az epermagolaj gazdag antioxidáns, ápolja és hidratálja ajkait. A sárgabarackmag olaj puhítja a cserepes ajkakat. Hosszan tartó hidratáltságot és védelmet biztosít, halvány eper árnyalatot adva.
Aktív hatóanyagtartalma 100%-ban növényi eredetű. Nem tartalmaz tartósítószereket, petróleumot és mesterséges színezékeket.
Utoljára szerkesztve: 2022.06.21. 08:08 - 2022.06.21. 08:05
Én az egyik kínai boltban találtam rá, mert drogériákban ilyet sehol nem láttam. A színe nagyon szép az ajkaimon, olyan mintha egy enyhe fényű rózsaszín rúzst viselnék. Az illata számomra kellemetlen, viszont azt szeretem, hogy nem puha és folyós, kellően hidratál és nem maszatolódik el. Összességében, szerintem nem egy rossz termék.
2021.03.22. 15:33
Nem szeretem. Kemény, nehezen kenhető, húzza a számat. Színe nem sok van, illata semmi.
2020.09.23. 10:01
Kellemes íze/illata van. Nem túl zsíros, így nem csillog a számon. A színe visszafogott, a fogamat nem szokta megfesteni. Még sosem olvadt meg vagy tört bele a tartóba, ahogy más ajakbalzsamokkal szoktam járni. Ha kicserepesedik a szám, akkor inkább a Himalaya más ajakbalzsamait használom (kakaóvajas vagy búzás), ezt inkább megelőzésként, hidegebb, szeles napokon.
2020.06.10. 00:09
Kellemes meglepetés! Szép és kifejezetten tartós színt kölcsönöz az ajkaknak. Jól hidratál. Teljesen elégedett vagyok vele!
2020.05.01. 14:31
Ez az ajakápoló valami csoda!!! Valami olyat kerestem, aminek természetesek az összetevői, hidratál és egy kis természetes (!!) színt kölcsönöz az ajkaimnak. Na ez pont olyan. Eleve pirosasak az ajkaim, nagyok, és emiatt állandóan kiszáradnak. Ez az ajakápoló hidratálja, pici pirosas árnyalatot visszaad nekik, amikor a szárazságtól kifakulnak és egy pici csillogást is kölcsönöz nekik, de épp csak egy kis minimálisat, ami feldobja a hatást. Mivel a nappali natúr sminkhez rúzst nem használok, nekem ez a rúzsom. Tökéletes finish-t ad a sminkemnek. :)
2020.01.21. 18:33
Hát ez valami rettenetes. Büdös, ragacsos és színezett. A legrosszabb tulajdonságok egyben. Akciósan vettem, hát most már tudom miért... Ha utánam dobnák se kellene...
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!