„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Humanity
Származás, előállítás: A shea olajat a Közép-Afrikában élő karité fa terméséből készítik. A növény 20 éves korában hozza első, nagy, szilvára emlékeztető, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. Ligetes-fás szavannákon elterjedt növény, ahol hatalmas példányai élnek.
Megjelenés: A Shea olaj aranysárga színű, enyhén sheavaj illatú, szobahőmérsékleten folyékony halmazállapotú.
Előállítás: A shea vaj előállításakor keletkező termék, a latexalapú olajokat kivonják a nyers sheavajból, így kapjuk az olajat.
Felhasználás: A testünk teljes felületén naponta akár többször is alkalmazható, de latexre érzékeny egyéneknél bőrpróba javasolt.
Hatás: A bőrt puhává teszi, a ráncokat lágyítja. A bőrirritációkat, pattanásokat, ekcéma és pikkelysömör tüneteit csökkenti. Megnyugtatja, ápolja az irritált bőrt. Bőrpuhító hatása elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását. Használatával megelőzhetőek a terhességi csíkok.
Utoljára szerkesztve: 2018.08.28. 11:42 - 2018.08.28. 11:39
Én nagyon-nagyon szeretem ezt az olajat. A megszokott olaj-állaghoz képest sűrű, gazdag és majdnem teljesen illatmentes- de egy shea vajhoz képest sokkal könnyebben felvihető és kezelhető. Hosszan hidratál, és én a gyulladáscsökkentő hatásával is teljesen meg vagyok elégedve. Természetesen ezt is enyhén nedves / törölközőszáraz bőrfelületre kell felvinni. Mindig van belőle otthon!
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.