„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
mVivien
"Nyugtassa és frissítse bőrét a vadgesztenyés tusfürdő segítségével. Bőre hidratált, egészséges és rugalmas lesz. Antioxidánsai révén a vadgesztenye kivonat stimulálja a vérkeringést, így pozitív hatással van a ráncokra (pl. feszesíti a ráncosodó bőrt), a súlycsökkentésre és a visszérre. Gyulladáscsökkentő hatása van."
2018.05.02. 08:48
Teljesen elégedett vagyok a termékkel! A karomon a lábamon ilyen piros gyulladásos pöttyök vannak évek óta, egyre rosszabb, a bőrgyógyászom írogatott krémeket, de egyáltalán nem használtak. Kaptam ennek a termékcsaládnak a masszázs gélkrémjéből mintát, teljesen meglepődtem hogy már az első használat után látványos volt a változás a karomon (a mintát csak a karomon próbáltam ki) Megrendeltem a tusfürdőt és a gélkrémet is. 1 hete használom őket, a tusfürdőt minden nap, a gélkrémet 2 naponta kb. Már most 1 hét használat után, teljesen megváltozott a bőröm, már nem annyira piros, nem viszketek mindentől, puhább is lett a bőröm! Csak ajánlani tudom! Biztos hogy újraveszem!!!
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.