I Heart Revolution I Heart My Lips Lip Balm
Ár: | 1700 Ft | Kategória: | Ajakápolók | |||
Kiszerelés: | 6 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: KisHeni, Módosítva: 2019. március 18.
Kiszerelés: | 6 g | |
Lelőhely: | Online | |
Kategória: | Ajakápolók | |
- mélyrehatóan hidratálja és intenzíven táplálja az ajkakat
- biztosítja az ajkak külső hatásokkal szembeni védelmét
- több ízben kapható
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Megvan a csokis-sóskaramellás, a csokis-mogyorós, a narancsos csokis, a mentáscsokis (ezek mind isteni illatúak, a mentáscsokis sztem nem mentás, de mindegy...) és a sima kék színű mentás (ez nagyon rágószagú, nem szeretem).
Ahogy írta előttem KisHeni, nekem is csillió ajakbalzsamom van, a nagy részét csak azért kenem, hogy fogyjon, de a legtöbb végül ajtővédő-zsírként végzi, hajfestéskor (remélem értitek :D), szóval ezzel kenem körbe a hajvonalnál a fejem, hogy ne fogja be a sötét festék.
Ezt viszont szuper viselni, szuper az illatuk, nem olvadnak 30 fokban sem, és elég nagy mennyiségek. Pár napja érkezett meg a Revolution pakkom, és azóta pihepuha a szám, pedig este nem is kenem. (A Revolution Pro rúzsuk is ennyire hidratál legalább).

Nagyon szeretem ezeket a bonbonokat. Több féle változatban meg van nekem. Ezt az illatút is nagyon szeretem. Estére mindíg jól bekenem a számat vele, és reggelre nagyon puhává varázsolja az ajkaimat. Valamint rúzs alapnak is kiválló👌

Pink Pandáról rendeltem kb 2 éve és nem régen kezdtem el használni. Sokat nem vártam tőle, azt gondoltam hatásában hasonló lesz mint az Eos-ok, hogy itt is rámennek a külcsínre, ami aztán a hatása rovására megy, DE ez valami csoda jó ajakápoló. Amióta ezt használom másra nincs szükségem, szóval a többi 2 millió fajta ajakbalzsamom ott áll a szekrényben. Naponta elég 3szor bekennem vele a számat és bármilyen szeles hideg időben is megvédi a kiszáradástól. Hihetetlenül puhák és hidratáltak az ajkaim. Egy biztos az árát bőven megéri és az is, hogy ezt tuti újra rendelem amíg csak lehet kapni.