Ideen Welt Epilátor 2827P
Ár: | 6649 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Liana88, Módosítva: 2020. december 14.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
Akkus és hálózati üzem. Védőkupakkal, tisztítókefével, adapterrel.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Sajnos azt kell, hogy mondjam totál pénz kidobás volt. A motor gyenge ahogy az akkumulátor is. Erősebben a bőrömhez nyomva megáll és hiába töltöm használat előtt nem bírja ki a végéig. Nagyon hiányosan szedegeti a szőrt ami engem teljesen kiidegel. Több mint 1 óra a teljes test epilalasa 30-40p helyett. Közben persze pihenőt kell tartani mert tölteni kell..
Én nem ajánlom senkinek sem:(

Én nem ajánlom senkinek sem:(

Ma vettem nagy kapkodva, -miután az előző epilátorom a jobb lábammal végezve megadta magát, így csak félig voltam kész a szőrtelenítéssel. Eddig Braun és Remington epilátoraim voltak. Nem fűztem sok reményt ehhez a géphez, de haladéktalanul szükségem volt egyre. Nagy meglepetésemre az eddigiekhez képest sokkal jobb!!! Halk, kíméletes és 36 csipeszes. Használható akkumulátorral és hálózatról is. Nem is lett piros pöttyös a bőröm, ahogy az eddigieknél. Az ára is kedvező, mindenkinek csak ajánlani tudom.