Lelőhely: Online

Illiyoon Mild Easy-Wash Sun Cream SPF50+ PA++++

1 vélemény
Hozzáadva 2022.07.04.by

Fma

Egy naptej, amely nem ragacsos, hosszasan véd és minden bőrtípushoz illik. Egyszerre hidratálja és védi a bőrt az UV-sugárzástól. Egy olyan könnyed clean formula, amit könnyű akár egyetlen lemosással eltávolítani.

€17-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.08.18. 07:17 - 2022.06.23. 21:30

Up: jöttem lepontozni. Sajnos kiderült, hogy sárgára fogja a fehér ruhákat, és bizony délutánra picit hajlamos a kukacosodásra. Naptól továbbra is jól véd, könnyű vele dolgozni, és nem csípi a szemem... Nem újravevős. Az arckrém, lemosó és lotion sikerén felbuzdulva azonnal lecsaptam, amint megláttam, hogy fényvédőt is gyárt a márka. Rég óta keresem A fényvédőt, és csak azért nem vágom rá, hogy ez az, mert nem használom még olyan régen, de rettenetesen ígéretes a kicsike! Pozitív:Annyira jól hidratál, hogy sok direkt erre szánt arckrém megirigyelhetné! Nem kell alá hidratálnom, sokáig érzem azt a "vizes" hatást a bőrömön és láthatóan telt, sima, egységes kinézetele van utána az arcomnak.Teljesen jól véd a nap ellen, pedig 2perc alatt pecsenyére égek máskor, és sokat voltam vele napon.Könnyű krém, nagyon könnyű eloszlatni, akár egyszerre sokat is, de több rétegben is, nem kukacosodik később sem a nap folyamán.Tényleg nem ragad, nincs nehéz olajos feeling.Nincs fehér maszk, teljesen víztiszta felkenve, nem gyűlik össze a ráncokban.Első pár percben kifejezetten fényes, de kb 20 perc alatt eltűnik, csak egy kis hidratált bőrfény marad, ami púder nélkül sem zavaró.Óriási pirospont, hogy nem csípi a szemem! 🤩Ezek után nincs semmi, amit negatívumként felróhatnék neki, talán csak annyi, hogy nem fellelhető minden bokorban, hogy pótolni tudjam, ha elfogyna, bár ezen a fronton is jól teljesít: 150 ml kifejezetten jó ár-érték-mennyiséget jelent,plusz a szupi kis pumpás kialakítás miatt könnyű adagolni, sokáig elég lesz.Ha tényleg nagyon bele akarok kötni, akkor talán utazáshoz ez a pumpás dolog nem a legjobb, de ezért igazán nem érdemel pontlevonást!Szerelem első látásra! ❤️