Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

omakhu

56,7 g

23 600 Ft-tól

2022.04.29. 17:25

Nagyon szeretem! Hormonális probléma miatt gyakran kipattog a bőröm,de ez mindig helyre teszi. Van egy kis bizsergető érzés felkenés utàn,de hamar elmúlik és reggel babapopsi puha a bőröm tőle.

2020.10.28. 19:34

Minden Image Skincare termék véleményezésének az elejére leírom, hogy másfél éve már az arcomra csakis Image termékeket használok és havi rendszerességgel járok Image Skincare szakemberhez, aki csodákat művelt a bőrömmel. Bár elmondta már az elején, hogy az otthoni arcápolás 70%-ban segít a bőrömön és a szalonkezelés csak 30%. De rajongója lettem a termékeknek, mert tényleg csodálatos mindegyik.Tavaly szeptemberben kezdtem el használni az UVA/UVB miatt nem lehetett az elején beépíteni a protokollomba. Hetente 2-3 alkalommal vittem fel este. Eleinte fura volt, mert viszketett tőle a bőröm, de szerencsére hamar megszokta. A pórusaimat összehúzta, sokkal szebb lett a bőröm. Szeptemberben fogyott el (tehát kb. egy évig használtam). A szakemberem azt mondta, hogy most már használhatok ennél erősebb hatóanyagú terméket is. Jövő héten megyek újra. Várom az új csodaszert.

2020.10.27. 06:23

Nagyon biztató dolgokat mondott a kozmetikusom erről a krémről, így megvettem és hát el vagyok ájulva tőle. Hetente 1-2 alkalommal teszem fel éjszakai krém helyett, és reggel ébredés után úgy nézek ki, mintha nem is aludtam volna :D Ki van feszülve és feltöltődve a bőröm, és a homlokomon lévő kis halvány ráncocskák egyáltalán nem látszódnak. Egy csodaszer. Maximálisan elégedett vagyok. A reggeli kis zsírosság, amit okoz pedig abszolút nem zavaró, hisz úgy is megmosakodok:) Mióta rendszeresen járok Image kezelésekre és csak Image termékeket használok otthon is, azóta a bőröm szerencsére a normális bőrtípushoz kezd hasonlítani (bár olyan nem létezik:), de egyébként kombinált, viszont már mitesszereim és pattanásaim sincsenek.

2020.06.16. 12:22

Nagyon csípte a bőrömet, akárhányszor felkentem este. Semmi pozitív hatása nem volt a bőrömre, de legalább nem okozott pattanást. Csalódás mint az összes többi Image termék.

2017.08.11. 09:06

Mintám volt belőle egyszer és azt kell, hogy mondjam tényleg nagyon hatásos volt, mikor reggel a tükörbe néztem abszolút wow hatás. Bőröm teltebb és kisimultabb volt tőle, gondoltam be is ruházok egybe, de mikor megtudtam az árát inkább hanyagoltam a témát. Szerintem azért van ehhez hasonlóan hatásos krém a piacon feleennyiért is, az ára miatt levonok 1 csillagot.

2014.10.15. 08:05

Hámlasztás után ez a a legjobb krém amit választhatsz.