Ezt a terméket már nem gyártják!

Impulse O2 Dezodor
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Dezodorok | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: hagicica20, Módosítva: 2013. május 20.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | hipermarketek | |
Kategória: | Dezodorok | |
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Nekem ez is 75ml pumpás spray üvegesben (laposabb) volt meg, nagyon friss fanyarkás-zöldes- citrusos-gyümis-almás, vizes illat volt.

Juuuuhuuuu! Ma megtlaláltam! Ne tudjatok meg, hany honapja kerestem, hogy mi a turo volt az az iiiiisteni deo, amivel locsoltam magam 1998-ban. Az evre emlekeztem egyedul, akkor kezdtem az egyetemet (es ismerkedtem meg egy fiuval, aki szimplan Joillatu-nak keresztelt at, miutan imadta az illatomat). Sokadszorra futottam neki a google-n, olyan keresoszavakkal, hogy zöld, meg deo, es most jutott eloszor eszembe evszamot is tenni melle. Valamiert en FA -ra vagy Rexonara emlekeztem, de nem nem! Ha minden igaz, volt ennek a kis O2-nek egy testpermet / edt jellegu, uveges valtozata, kisse lapitott formaban. Nekem az volt. Kb egy het alatt fujtam el egyet, mert szo szerint furodtem ebben az illatban. Fantasztikus volt.
The quest continues! Felhajtok valahonnan egyet ! 😃
Valamiert egyebkent nekem ez az illat ugrott be MFK Aqua Universalis forte-jarol. Komolyan.

The quest continues! Felhajtok valahonnan egyet ! 😃

A kedvenc Impulse illatom volt,természetesen ez is meg volt deo és parfüm permetként is ☺nekem telitalp,a csillampor,a szájfeny,a szempilla spirállal való ismerkedős időszak, az iskolai bulik,a tini diszkók,a lógos délutánok a barátnőkkel és a srácokkal, az első kis randik jutnak róla az eszembe 😀 megvenném ujjra nosztalgiázni 😍 😉

Örök kedvenc... még mindig emlékszem az illatára és nagyon hiányzik. Ha valaki tud hasonló illatú parfümöt, dezodort, nagyon megköszönném. :)

Imádtam!!
Ha lenne valahol, bármeddig elmennék érte :-)
Első diszkók, tini évek...képes voltam egy hét alatt elfújkálni.
Sajnos mindig a jó dolgok szűnnek meg, ez pedig nagyon az volt.

Imádtam!!
Ha lenne valahol, bármeddig elmennék érte :-)
Első diszkók, tini évek...képes voltam egy hét alatt elfújkálni.
Sajnos mindig a jó dolgok szűnnek meg, ez pedig nagyon az volt.

Nekem is tinikorom egyik kedvenc illata volt, nagyon friss, gyümölcsös, citrusos, zöld... isteni! Most, hogy az Impulse egyre több régi kedvencet visszahoz, remélem, lassan ez is sorra kerül, szívesen vennék belőle újra. Egyébként a mostanság folyamatosan elérhető parfümök közül a Mexx Fresh erősen emlékeztet rá, legalábbis első fújásra, a fejillata nagyon hasonló.

Még általános iskolában használtam el két flakonnal. Szerettem, friss, üde illata volt.

Ez volt a kedvenc impulse illatom. Mindegyiknek emlékszem az illatára, de ennek főleg. Szerintem még most is be merném vállalni:)

Jaj hát ez itt van fent?! :) Imádtam! Még most is keresem ezt az illatot, de sehol sem találom, pedig most is szívesen használnám, annyira jó volt. Amúgy nem értem, hogy még egy-két terméküket gyártják, ezt -az egyik legjobbat- pedig nem...:(

Mennyi szép emléket idézet fel ez a deo. Hajnalba nyúló beszélgetéseket a tóparton, a régi barátokat, a régi nyarakat... Szerettem az Impulse deokat, mert abban az időben még igencsak spórolnom kellett, ha parfümöt akartam venni, de ők a megfizethető kategóriát jelentették. Kellemes illat, rengeteg választék, és még viszonylag tartósak is voltak ruhára fújva. Kár, hogy már nem gyártják!

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.