Patikai gyógykrémek, termékek

Plerudin Forte Visszérkrém

Hozzáadva 2013.11.26.by

_-Mia-_

Akár kezdődő, akár közepes erősségű, akár régebb óta meglevő, illetve erősen gyulladt, súlyosabb állapotú visszerek kezelésére szolgáló gyógyhatású készítmény, amely valódi orvosi pióca kivonatot és körömvirág kivonatot tartalmaz. Különösen alkalmas visszeres csomók, gyulladásos vénatágulatok, a problémás területen megjelenő kékes-lilás elszíneződések, vizenyős duzzanatok, seprűerek kezelésére.

• Visszeres panaszok kiegészítő kezelésére, súlyosabb, de nem fekélyes esetekben (visszeres csomók, gyulladásos vénatágulatok, a beteg területen megjelent kékes-lilás elszíneződések, duzzanatok).
  • Ütődések, rándulások utáni duzzanatok, vérömlenyek, mikrohematómák felszívódásának elősegítése.

2015.05.18. 13:00

Én a visszér-hajszálerekre használom, a legjobb amit valaha próbáltam. Nem annyira hűsít, mint a Lioton gél, de jobban használ. A kék és pirosas hajszálereimet nagyon szépen fehéríti, már 1-2 használat után. Fárasztó nap és sportolás után szoktam használni, érdemes kipróbálni!

Utoljára szerkesztve: 2013.11.22. 22:42 - 2013.11.18. 18:39

Ütődés után kialakuló vérömleny felszívódásának elősegítése céljából vettem, arra nem vált be. Egyáltalán nem gyógyul tőle gyorsabban... Amúgy nem kellemetlen szagú, de rémesen rosszul szívódik be, akár fél órát is masszírozgathatnám a (fájó) kék foltomat, még akkor is a fele a ruhám belsejére kenődik fel.