anonymous
2017.06.11. 06:42
Nagyon szeretem az Innisfree termékeit és nyárra kerestem valami könnyed eszenciát, ami kimondottan zsírosabb bőrre való, így erre esett a választáson, mert viszonylag jó áron lehet kapni elég nagy kiszerelést. Reggel és este is használom. Az illata elég erős, de engem nem zavar és párom szerint is jó illata van. A faggyúternelést valóban csökkenti, úgy hogy közben nem szárít és még minimálisan hidratál is. Pikk-pakk beszívódik, jól beleilleszthető a nyári rutinba. Nagy melegekben szinte csak ezt használom. Teljes mértékben megvagyok elégedve, szerinten zsíros bőrüek számára megváltás lehet.