Innisfree

Ár:   $14.77   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   150 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2017. február 7.

Ár:   $14.77
Kiszerelés:   150 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Lemosók, Tonikok

Gyengéd olajos lemosó, zöld teából kivont hidratáló és antioxidáns összetevőkkel.

Nem tartalmaz parabént, ásványi olajat, állati eredetű összetevőket, és mesterséges színezékeket.

Tiria

Emiii

2018. március 16.

Ez volt az első tisztítóolaj, amit kipróbáltam. Örülök, hogy nem kapásból a teljes kiszerelésűvel indítottam, hanem csak mintákat vettem belőle. Eszméletlen erős illata van. Bár ez a teljes Green Tea vonalra igaz, úgyhogy nem tudom, miért csodálkozom. (próbáltam a Skin+Lotion+krém+szérum kittet és a testápolót is, mind egy kaptafa)
Hatását tekintve oké, bár nálam a smink csak alapozóból és púderből áll, így nagy dolgokkal nem kell megküzdenie egy lemosónak. A dolgát tisztességesen elvégezte, de ez az illatfelhő számomra kizáró tényező, hogy újra vásároljam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. március 16.

VeghZsuzska

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2017. július 9.

Rajta vagyok az arcápolási rutinom több lépésísítésén, plusz rákattantam nagyon a koreai cuccokra, plusz ki akartam valamit próbálni az innisfree márkát, így rendeltem ebből a termékből egy adag mintát. Voltak kis fenntartásaim az olajos arctisztítással kapcsolatban, amiket ez a termék totál megcáfolt. Olaj, de valahogy olyan könnyű és "tiszta" érzet a bőrömre kenve, nem kell nehéz, zsírban tocsogós feelingre számítani:) Az arctisztítás első fázisában sminklemosásra használom. A spirállal elsőre nem bírt el, de lehet, hogy még én vagyok rutintalan a használatában. Az illata csodás, én kifejezetten szeretem a jó illatú arcápolási termékeket. Irritációt egyáltalán nem okoz, se pattikat. Nagyon puha utána az arcom, egyenőre ennyi a tapasztalat, ha lesz még tapasztalat, updatelek:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. július 9.

Amea

2017. március 1.

Szebben és kíméletesebben oldja le a sminket, mint a micellás víz és még csak nem is szárít, nálam tuti befutó. Ismét el kell ismernem, hogy a koreaiak nem tökhülyék a bőrápoláshoz, mióta átálltam a két fázisú arctisztításra (olaj, majd habzó lemosó), érzem a különbséget és látszik az eredménye.
Mielőtt bárkit elriasztana a gondolat: kimondottan jól elvan a kombinált bőrömmel, ne olyat képzelj el, mint az étolaj :) Ez könnyebben, vízszerűbben folyik és egyáltalán nem ragacsos. Bemasszírozás közben picit kifehéredik, ezután könnyen leöblíthető langyos vízzel.
Kézreeső pumpás kiszerelése van és ugyanolyan 'zöld' illata, mint az egész Innisfree Green Tea termékvonalnak - kicsit erős, de legalább nem kellemetlen. Kiütést, allergiát nálam nem okoz. (Plusz pont, hogy ennél nincs az amúgy olajokra jellemző használat közbeni homályos látás, szeretem használni.)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. március 1.

fokid1

2016. augusztus 25.

Én is egy rendelés mellé kaptam mintát, úgyhogy kb egy hétig tudtam csak használni, nagyon tetszett, de ennek ellenére nem hiszem, hogy megrendelném a teljes kiszerelést. Tényleg nagyon kíméletesen tisztít, úgyhogy akinek problémásabb a bőre annak ajánlom, az én normál bőrömnek nem jelentett csodát, de nem is ártott neki, kellemes volt a használata is.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 25.

Széncinke

2015. október 2.

Egyelőre csak rész-véleményt írok, mivel nem használtam huzamosabb ideig még. Koreai rendeléshez kaptam ebből az olajból elég sok mintát. Nekem tág pórusú a bőröm, mindig hamar mitesszeres lesz. Eddig még nem használtam olajat arctisztításhoz, gondoltam tegyünk egy próbát, ha már kaptam mintát. Smink nélkül próbáltam :D Az olajjal pár percig masszíroztam az arcom, utána fürdés alatt kicsit rajtahagytam, majd alaposan lemostam. Amikor tükörbe néztem, jött a csoda. Sokkal simább, és egyenletesebb volt a bőrképem, és egy csomó kis gonosz mitesszer is eltűnt. Ez nagyon jó benyomást tett rám. Erős illata van. Nekem ez tetszik, és hálistennek nem igazán zavarják a bőrömet az illatanyagok, de túl erősnek találom az illatosítást, natúr(nak kinéző) termékbe nem tennék ennyi illatot. Egyelőre 5*, majd update.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 2.

Antioxidánsok: Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Citrus Unshiu (Satsuma Mandarin) Peel Extract
Gyulladáscsökkentők: Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract
Hidratálók: Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract

Bőrpuhító (emolliens) és sűrítő anyag. Antimikrobiális hatása is van, így tartósítszerként is használt. Gyakran használják UV szűrőt tartalmazó termékekben oldószerként. Selymes érzetet hagy maga után a bőrön.

Bőrpuhító (emollient) anyag, ami puha és sima érzetet hagy maga után a bőrön. A krémet könnyen kenhetővé teszi. További info itt.

Bőrpuhító (emollient) és sűrűség szabályozó  anyag.

Octyldodecanol és mirisztilsav keveréke, melyet emollientként használnak a kozmetikumokban.

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

Pálmaolajból előállított bőrpuhító (emollient) és sűrítő anyag. Pattanásokra hajlamos bőrűeknek jobb kerülni, mert potenciális pórus eltömítő.

A kínai teacserje nem fermentált változatának a kivonata, közkeletűbb néven zöldtea-kivonat. Jelentős mennyiségű szakirodalom támasztja alá a zöld teának, illetve a benne lévő aktív komponenseknek (EGCG és a zöld tea polifenolok, GTPPs) a számos kedvező hatását a bőrre. Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő összetevő, rákellenes tulajdonsága is van. Különösen jól dokumentált a zöld tea napsugarak, illetve UVB károk elleni védő képessége. A kozmetikumokba kerülő zöld tea kivonat minősége nagyban eltérő lehet a benne lévő aktív komponensek (EGCG és polifenolok) mennyiségétől függően. (Forrás: Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, Vol 27, 2008, Natural approaches to management of photoaging)

A Satsuma mandarin héjából nyert kivonat. β-cryptoxanthint és β-karotint tartalmaz, ezenkívül flavonoidokat és más értékes anyagokat. Az eddigi kutatások alapján hatékonyan gátolja a tirozináz aktivitását (bőr hiperpigmentációjáért felelős enzim), ezáltal halványítja a sötét foltokat és a hiperpigmentációt. Ezenkívül tartalmaz antioxidáns alkotóelemeket is, amelyek hasznosak lehetnek a bőr számára az UV-sugárzás káros hatásaival szembeni védelemben.

A makadámia fa terméséből előállított olaj. Kiváló hidratáló, védi a hajat és a bőrt. Magas arányban tartalmaz esszenciális zsírsavakat (olein sav, palmitolein sav), ezért kiváló helyettesítője állati olajoknak.  Hasonlít az emberi bőr faggyú szerkezetéhez. Viszonylag stabil olaj. Elsősorban nehezebb krémekhez és a száraz bőr számára ideális összetevő. (Forrás: Wikipédia)