IsaDora

Ár:   7100 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   5 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Fiorentina, Módosítva: 2019. május 17.

Kiszerelés:   5 g
Lelőhely:   Douglas
Kategória:   Sminkek szemre

Hat ragyogó bronzos, terrakotta árnyalat egy fantasztikus türkizzel kombinálva.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

3000,- IsaDora Bronzing Eye Bar Szemhéjpúder Paletta
Ár: 3000,- , Eladó: hencikee0114
Állapot: Képen látható állapotban , Helyszín: Debrecen/Nyíregyháza , fizetés: Csak személyes átvétel

Tiria

nkatika

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2019. augusztus 13.

Univerzális palettám. Nálam pirosító, bronzer, highlighter és szemhéjpúder is. A türkiz színbe habarodtam bele. Rejtett szemhéjam van, így nem áldozok sokat szemhéjpúderre, a felkenődő hatást simán elérem a drogériás termékekkel :) Ez viszont egy bázissal teljesen a helyén marad. Felvinni sem olyan porolós. Szép, intenzív színek. A kép bal elsője highlighternek beillik, a harmadik vékonyan a pirosítóm, a negyedik a bronzerem és a mélyárnyalóm, a másik kettő szemhéjra valók. Nagyon pigmentált színek, a türkizen kívül mindnek utána kell satírozni. A tartósságával párosulva nagyon jó ár-/érték arányú termék. Végül örülök, hogy birtokolhatom, Dogulasból rendeltem, online.
A tükör praktikus, az univerzalitását tekintve külön öröm, hogy nincs hozzá felesleges ecset - mindegyiket másikkal applikálom, úgyis :)
Elsőre letört a körömöm, mire ki tudtam nyitni, ma már könnyebben nyílik, de biztonságosan zárható.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. augusztus 13.