IT Cosmetics Heavenly Luxe Púder-Bronzosító Ecset #1
Ár: | $48 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online, Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Soly77, Módosítva: 2016. február 3.
Ár: | $48 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online, Douglas | |
Kategória: | Ecsetek | |
Púder és bronzosító ecset
Hát, igen... ez a nagybetűs ECSET. Nem éreztem eddig, hogy nagy jelentősége van a sminkelésben a minőségi ecseteknek, ez az utóbbi időben teljesen megváltozott. Ez az ecset tökéletes, abszolút megéri beruházni rá.

Eddig azt hittem, mindegy milyen ecsetet használok, a termék a lényeg. Kezdtem essence, stb. aztán gondoltam, oké, legyen jó, jött a Real T. Nos, azt gondoltam, azok jó ecsetek. Nos,EZ tényleg jó ecset. Valahogy gondoltam, hogy jó lesz és ebben megerősített az előző vélemény. Nálunk nem régen van a Douglasban IT, és bár a CC krémükkel nem vagyok elégedett, ez az ecset valami fantasztikus. Van olyan púderem, bronzerem, amit az RT porol és azt hittem, a termék nem jó. Ez olyan gyönyörűen felviszi azokat is, hogy fantasztikus.Elmentem, megfogtam és nem tudtam otthagyni. Eddig parfüm-mániás voltam, most ecset-mániás leszek, mert vennem kell még tőlük párat.

Eléggé rákattantam a nagy videomegosztón a külföldi sminkesek bemutatóira. Jó pár olyat láttam ahol ezt a márkát használták, már a videón átjön hogy milyen minőség. Kb meghaltam volna ha ez nem lehet az enyém. Megkerestem először a márkát mert mit sem mondott nekem ez az it cosmetics, aztán a honlapjukon rátaláltam eme gyönyörűségre. Iszonyat az ára de maximálisan megéri. Két napja érkezett, azóta szerelmes vagyok a púder ecsetembe nincs mentség. Tömött, bársonyos, nagyon jól vesz fel és adja le a púdert. Ha elmegyek a sminkes kellékeim mellett mindig megsimogatom, már itthon röhögnek rajtam. Luxus a köbön!!!