Bettus7007
Fejjegy: sárgabarack
Szívjegyek: magnólia, jázmin
Alapjegy: vanília
Utoljára szerkesztve: 2025.04.06. 15:08 - 2025.02.27. 10:33
Szerintem finom lett, domináns benne a barack, kellemesen édes, én nem érzem a fura répaszagot. :) Csak barackot és fehér virágokat.. Elsőre nagyon tetszett, meg is vettem, de villámgyorsan meguntam...most a sok Niche között olyan kifejezetten snassznak tűnik (feltettem eladásra), mivel rajtam teljesen lineáris, nem változik, kissé unalmas.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.25. 14:13 - 2025.02.15. 17:59
Először csíkon próbáltam, ott kifejezetten nem tetszett. Én is éreztem azt a fura szagot, de engem inkább reszelt répára emlékeztetett. Nem a fincsi, cukorédes répa, hanem az az íztelen, aminek zöldes a vége... Bőrön másabb, ott előjött a finom, lédús, érett sárgabarack. Amitől féltem egyébként, mert a barack jeggyel is úgy vagyok, mint a citrommal, nagyon könnyen légfrissítőssé válik. De itt nem, itt isteni. Viszont idővel egy picit magamon is éreztem azt a fura, beazonosíthatatlan répás szagot. Ha nem is a 900 fok, de a meleg mindenképpen kell neki, ezért tavasszal újra próbálom, hátha segít rajta. Nem azt mondom, hogy rossz illat, de a felmenőihez képest elég méltatlan utódnak tartom. Remélem, tényleg csak arról van szó, hogy kell neki a meleg. Up: Megvolt a "meleg teszt", és szerencsére igazam volt. Most csodás mézes (???) barack, semmi fura szag. Tavaszi melegben tökéletes, szerintem nem annyira édes nyárra sem, de kíváncsi leszek rá az őszi melegben. Jön haza :)
Utoljára szerkesztve: 2025.02.06. 14:57 - 2025.02.06. 11:54
Hú ez nem jó... bőrön jobb egy fokkal, mint papíron, de egy elég erős fura "illat" van benne. Olyasmi, mintha nedves mandulapor vagy barackmagdarálék lenne, ami picit elkezdett rohadni. 😃 Csak kétszer próbáltam, de szerintem ez ennyi is volt részemről.