Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette
Ár: | $52 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 27 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Marionnaud | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Madi, Módosítva: 2018. február 26.
Ár: | $52 | |
Kiszerelés: | 27 g | |
Lelőhely: | Marionnaud | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
18 (matt, fémes és préselt glitter) szemfestéket tartalmazó, szuperpigmentált paletta.
Vegán és cruelty-free termék.
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Néhányszor próbált
Állapot: 1-2 alkalommal használt
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Annak ellenére is megvettem ezt a palettát, hogy tudtam, ezek nem az én színeim. Próbálgattam, majd végül beláttam, hogy tényleg így van és eladtam. Ennek ellenére maximális csillagot adok, mert annyira jó minőség, hogy igazán megérdemli. Pigmentált, nem potyog, és nap végéig is ugyanúgy tart, mint ahogy reggel felraktam. Sok drága palettát próbáltam már, de ez nagyon kevésről mondható el. Jeffree nagyon tud valamit. Ezen kívül még a Blue Bloodot meg az Alient vettem meg. Ha tetszenek a színek, bátran merem ajánlani, mert nem tudom elképzelni, hogy ez valakinek csalódást okozzon.

Leírhatatlanul imádom ezt a palettát!
Jó pár high end palettával a birtokomban bátran ki merem jelenteni, hogy ha csak egyet tarthatnék meg és nem vehetnék másik fajtát életem végéig, akkor ez lenne az EGY. Mielőtt megvettem, azt hittek, hogy soha nem fogok a brutál színekhez nyúlni, de hatalmasat tévedtem. Imádom a pirosakat, a pinket, az összes brutál színt. Pigmentáltak a színek nagyon, nem porolnak, tényleg igaz, hogy szépen lehet őket satírozni anélkül, hogy jellegtelenül összeolvadnának. Szerintem minden sminkelni szerető tavasz típusnak alapdarab lehet.
A panek nagyok, szerintem kb soha nem fog elfogyni. Azt hittem, hogy zavaró lesz a nagy doboz csomagolás, de egyáltalán ne vészes.
Szóval, csodálatos ez a paletta.

Leírhatatlanul imádom ezt a palettát!
Szóval, csodálatos ez a paletta.

Nagyon pigmentalt paletta... gyonyoru meleg árnyalatok vannak benne. Könnyen satirozhato:)
A csomagolasa is nagyon szuper.
Észrevétel: a pink (cavity) arnyalat megfogja a szemhejat és kb 2 napig halvanyan latszodik :)

A csomagolasa is nagyon szuper.

A három JS palettából ami megvan, a kedvencem. A legnagyobb pozitívuma, hogy nagyon könyen lehet dolgozni a színekkel, a matt festékek picit kemények, de ez nem jelentett problémát, szépen lehet építeni a színeket.

Fantasztikus minőség, mint minden Jeffree termék, imádom a színeket és a csomagolást.

Addig-addig hezitáltam, hogy kell-nem kell nekem ez a paletta, míg jól out of stock lett BeautyBay-en (Marionnaudban a teljes árát sokalltam érte...) Aztán ünnepek után itt egy kedves eladótól sikerült megvásárolnom, és nem hazudok, ha azt mondom, életem eddigi legjobb befektetései közt szerepel ennek a palettának a megvásárlása! :)
Azt tudni kell, hogy nem próbáltam túl sok márkát szemfesték palettákból, a klasszikus revolution-essence-sleek vonalon túl egy gyönyörű Nabla paletta van a tulajdonomban. Jeffree palettáitól sokáig az erős színek tartottak vissza, de rengeteg videót megnéztem róla/róluk, és rájöttem, hogy lehet visszafogott sminket is készíteni vele, így rádöbbentem, hogy kell ez a paletta nekem (majd jöhet a többi szépen sorban...:)) Szerencsére tényleg lehet hétköznapibb sminkeket is készíteni vele, még az irodába is használom a sötétebb színeket is, csak halványabban. Azt is meg kell említenem, hogy a világos kékeszöld szemem csak úgy világít a színei mellett!
A lényeg: Ez a paletta egyszerűen csodálatos. A külseje formabontó, egyedi, nagyon minőségi és luxus érzetű. A színek nagyon pigmentáltak, gyönyörűen satírozhatók, szépen összhangban vannak egymással és rengeteg lehetőség rejlik bennük:készítettem nude, barna, arany, pink, lila, bordó, arany-lila, arany-barna, arany-piros sminket is vele és még mindig úgy érzem, hogy nem fogytak el a lehetőségek. A fehér színt szinte minden alkalommal használom. Utazáshoz is nagyon praktikus a strapabíró csomagolás, a nagy tükör és a változatos színei miatt.

A legminőségibb ( és legdrágább :D) paletta amit valaha vettem ever.
Itt a fehér tényleg fehér.
Egész nap tart, nem mászkál a szemráncokba és jól satírozható.
Kontra: majdnem az összes árnyalat hideg tónusú

A legminőségibb ( és legdrágább :D) paletta amit valaha vettem ever.
Itt a fehér tényleg fehér.
Egész nap tart, nem mászkál a szemráncokba és jól satírozható.
Kontra: majdnem az összes árnyalat hideg tónusú

Maga a nagybetűs MINŐSÉG! A színek gyönyörűek, álom velük dolgozni, szépen eldolgozhatóak ami meg csak a hab a tortán az az extra minőségi csomagolása. Nekem abszolút elnyerte a szívem ❤️

Az egyik legjobb minőségű palettám, ennek ellenére sajnálom, hogy nincs praktikusabb csomagolása, borzasztóan sok helyet foglal. Ezért nem vonok le csillagot hiszen a márka brandjéhez tartozik ez a fajta csomagolás, de több palettát vennék tőle sminkesként ha hordozhatóak lennének.

Az első Jeffree palettám volt. Gyönyörű a csomagolása, a színek nagyon pigmentáltak, szépen eldolgozhatóak, satírozhatóak. Igaz nem egy olcsó paletta, de meg éri az árát :)

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)