Jil Sander Pure For Women

4.9
Hozzáadva 2014.04.29.by

Kata791

30 ml és 50 ml

2003-ban megjelent, virágos-fás-pézsmás illat.

Fejjegyek: tengeri jegyek

Szívjegyek: fehér pézsma, jázmin

Alapjegyek: ciklámen, szantál, ámbra

2022.01.17. 21:51

Nagy kár, hogy már nem lehet kapni. Igazi friss, tiszta, energiabomba fiatalosság volt számomra, imádtam, hiányzik, kell. :)

2019.09.17. 11:30

Anno egy kolléganőmön éreztem először nagyon megtetszett ez a finom visszafogott tiszta illat ,beszereztem belőle magamnak és nem csalódtam egyik állandó darabja lett a gyűjteményemnek.Sajnos az utóbbi időben nem látom a parfümériák polcain.

Utoljára szerkesztve: 2023.06.07. 15:22 - 2019.08.29. 06:21

Ez egy nagyon jó semleges illat volt viszonylag magas áron.A párom nagyon szerette.Meg is szűnt./Hogy adod el a sok tarka szemetet, ha a jót mellé teszed?/

2018.07.20. 15:19

Az én olvasatomban ez egy erősebb, karakteres, fehér illat. Inkább ünnepi, mint hétköznapi viselet. Az esküvőnk óta számomra az esküvő-illat.

Utoljára szerkesztve: 2017.09.04. 16:26 - 2017.09.04. 16:22

Nagyon örülök, hogy fölfedeztem ezt a parfümöt (illetve EDT-t), ez az első Jil Sanderem. Szerettem volna egy nem túl komplikált, friss, tiszta illatot, amit bármikor magamra fújhatok...megtaláltam! Lágy, kellemes, abszolút friss alkotás.A tartóssága érdekes: a bőrömről viszonylag hamar (egy órán belül kb.) elpárolog, a ruháimon viszont sokkal tovább érződik, még napok múltán is. Emiatt egy icipicit csalódott vagyok és levonok egy csillagot, de magával az illattal tényleg elégedett vagyok.

2017.05.27. 16:42

Amint felkentem a kis mintám a csuklómra,és megillatoltam,a tisztaság érzését váltotta ki belőlem.Utoljára a Noa,váltott ki belőlem hasonló érzést,ott is irtam,de ide is érvényes,éteri és lágy.Persze ezt a pézsma hozza,de a szantált is kiérezni,a jázmint,és ha az ember nagyon oda figyel,a tenger illat,is visszaköszön.A Noa,finoman elmegy egy kávés illatjeggyel,de én mégis tudok a két illat között párhuzamot vonni.Előnyére váljon,hogy ez az illat tartósabb,És a csavar pedig az,hogy a Noa pisi és vegyszerszag keveréke lesz nyáron,itt nem változik az illat rajtam.Tartja magát,és igazán kellemes.Szép nyári illat,bár biztos vagyok benne,hogy a téli hidegben is szépen muzsikálhat(majd tesztelem)és ad egy bizonyos frisseséget a gazdájának.Utánna nézek,és ha kapható,már rendelem is :)