Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Joanna Sensual Szőrtelenítő Szalagok a Test Szőrtelenítéséhez Argánolajjal

Hozzáadva 2018.10.29.by

Floky

12 db

Használatra kész hideggyanta szalagok a láb, hónalj és a bikinivonal szőrtelenítéséhez nyugtató olajjal. Alakjának és rugalmasságának köszönhetően a vékonyabb szőrszálakat is hatékonyan eltávolítja. Az eredmény tökéletesen sima bőr, és hetekig tartó selymesség. A csomagban található olaj eltávolítja a gyantamaradványokat és nyugtatja a bőrt.

2021.09.02. 07:19

Véletlenül bukkantam rá. Hát, nálam veri az x-epil és a dm/rossmann sajátmárkás hideg gyantaszalagokat. Ez sokkal jobb, könnyebben lejön, és csaka szálakat viszi, a bőrőmet nem tépi. Újravevős.

2020.09.11. 13:45

Véletlenül bukkantam rá és próba szerencse alapon megvettem. Nagyon örülök neki, hogy így tettem mert ez egy szuper termék. Simán tudja azt amit a többi gyantacsík csak jóval olcsóbb. Szó szerint mindent visz :D !Nem utolsó szempont, hogy a maradék gyanta leszedéséhez annyi olajat adnak, hogy kb fele megmarad miután a csíkok elfogytak. Nálam tuti újravevős lesz!

2019.02.11. 10:08

Meglepett, hogy nem találtam meg ezt a csodát, ezért feltöltöttem.Teljesen véletlenül, egy alkoholmámoros csajos estén került elő a szekrény mélyéből, és ha már kellően érzéstelenítve voltunk, kipróbáltuk. Életem egyik legjobb döntése volt. Nagyszerűen teszi a dolgát, még a legerősebb szőrszálakat (értsd: én brazilra is használom) is kiszedi, utána nem szárad vagy pattogzik ki a bőröm. A használatához kell némi rutin, de gyorsan megtanulható, ami nekem mindig félrement az elején, hogy túlmelengettem: elég éppen annyira melegíteni két tenyér közt, hogy ne csíkosan váljon szét. Ha hiba kerül a gépezetbe a betanulás során az sem gond, az olajjal, amit hozzá adnak könnyen letakarítható a bőrről, akár a komplett gyantaszalag leáztatható vele (true story). 🙂Brazil, hónalj, láb sima ügy vele, csak ajánlani tudom.