JutaVit

Ár:   1190 Ft   Kategória:   Szépségvitaminok
Kiszerelés:   60 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   patikák   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: DianaS, az összetevőket feltöltötte: SzAK, Módosítva: 2021. május 27.

Kiszerelés:   60 db
Lelőhely:   patikák
Kategória:   Szépségvitaminok

A B-vitaminok hozzájárulnak a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A folsav szerepet játszik a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében. Kolin szükséges az agysejtek növekedéséhez. Inozitolnak szerepe van az idegek ingerület továbbításában és a zsírok szervezeten belüli szállításában.

Egy tabletta tartalmaz:

Borostyan

Samantha

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. július 19.

Megfelelő hatóanyag tartalom, jó áron. Pár napon belül enyhített a hajhullásomon. Remélem, hogy az idegi fáradtságomon is fog.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2022. július 19.

tonic

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. július 31.

Volt sokféle B komplex és különféle hajvitamin komplex már itthon, de ehhez mindig visszakanyarodunk..többes szám,mert hála a ...Covidnak, többünknek hullik a haja,és mivel nem mindegyikben van biotin, B 12 és inozitol is ,ezúttal is ezt szedjük. Szerencsére fokozatosan mérséklődik, javul a helyzet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2021. július 31.

Betti1994

Bőrtípus:  -
2018. augusztus 12.

Állandó fáradság érzésem volt,aludni is max 4 órákat aludtam,de mióta elkezdtem szedni sokkal jobban vagyok,még ha keveset is alszok,akkor is sokkal kipihentebbnek érzem magam. Szédülésem is elmúlt. Remek vitamin,jót tesz minden téren . Szeretem!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. augusztus 12.

Jacey

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. augusztus 3.

Nagyon jó, nekem már kb egy hét után látszott a hatása, a sápadt bőröm életteltelibb lett, feszesebb, soha nem volt ilyen szép. Mindig úgy néztem ki, mint aki egy hete nem aludt, bár soha nem is aludtam sokat, de most ha 4-5 órát is alszok így is embernek nézek ki. :D A hajhullás megállt, fényesebb, a körmöm is gyorsan nő, erősebb, és nem szakadozik a bőr mellette. A bal hüvelykemen a bőr elkezdett visszahúzódni, de az is helyrejött. Talán tényleg súlyos b hiányom volt, hogy ilyen gyorsan hatott. Az ára is jó, sokáig elég, bár büdös, de túl lehet élni. Már 3 hete szedem kb, ja és a közérzetem is sokkal jobb!!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 3.

hollieme

Bőrtípus: Zsíros
2017. szeptember 15.

kimerülés, fáradtság miatt kezdtem szedni, de sajnos már-már menthetetlennek éreztem magam, bőven az idegbeteg kategóriába estem. a Magne-b6, Valeriana, gyógyteák (orbáncfű, citromfű és társai) már nem hatnak. nem szedek más vitamint mellé (csak d vitamint a téli időszakban), általában okés vagyok, de valahogy most kicsúszott a talaj a lábam alól. a szedése óta érezhetően kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb vagyok, az alvás is jobban megy. a hajamat és körmeimet is megviselte ez az időszak, de amióta szedem, azóta a hajam újra fényes, egészségesnek tűnő. a körmeimen viszont még nem vettem észre a változást, de nekem ennyi is bőven elég ahhoz, hogy öt csillagot kapjon tőlem.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. szeptember 15.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Az INCI a szabványosított kozmetikai összetevő lista rövidítése (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Ezzel az "álösszetevővel" jelezhető, ha egy terméknek nincsen INCI listája, például mert nem hagyományos kozmetikum, patikai termék, étrendkiegészítő, nem egyértelműen beazonosíthatóak nála a szabványos összetevőnevek vagy pedig egyáltalán nincsenek is összetevői.