JutaVit Kollagén Komplex Tabletta
Ár: | 1900 Ft | Kategória: | Szépségvitaminok | |||
Kiszerelés: | 60 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Jelizz, Módosítva: 2022. december 5.
Ár: | 1900 Ft | |
Kiszerelés: | 60 db | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Szépségvitaminok | |
A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, fogíny normál állapotának, műkődésének fenntartásához. A niacin, riboflavin, biotin és cink hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén a Peptan® 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Roussselot gyárt. A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes kollagén. A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, nagy vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a bőrszövetben is.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Vártam vele, hogy írjak, hogy hosszútávú eredményről számolhassak be.
2 évig voltam platinaszőke, derékig érő hajam levágattam, majd vörös lettem.
Nem nőtt a hajam sehová, a bőrömön fájó, gennyes pattanások voltak menzesz előtt, az ínyem vérzett folyamatosan, szempilláim átlagosak voltak.
Augusztustól kezdtem el, napi 2 este 1 nagy pohár vízzel.
Nekem, miután beveszem pici émelygést okoz, ezzel be is fejeztem a negatív tapasztalatot.
1 hónapig semmi nem változott, DE idő kell neki.
A második hónaptól rohamosan nőtt a hajam, 1,8-2,2 cm/hónap (addig kb 0,8-1 cm), valamint azóta nem kellett a végét sem frissíteni. Fényesebb is lett, rengeteg babahajam lett és eltűnt a mikiegeres folt a homlokomról.
A szempilláim hosszabbak lettek, az ínyem kevésbé érzékeny, a bőrömön minimális pici pattanás jelenik meg menzesz előtt, a mimikai ráncaim is halványabbak.
A ráncok és a hajam miatt kezdtem szedni, szépen teszi a dolgát, ha becsülettel van szedve a megfelelő adagban.
Hatóanyagokat tekintve ehhez képest a Helia-D kollagénje egy nagy sz....
Anyukám szedte, semmilyen változást nem ért el, kevés hatóanyagot tartalmazott, sokkal drágábban.
Nem vagyok egy nagy vitamin fan, de abban az esetben, ha szépségápolásnál egyetlen dolgot választhatnék, EZ lenne az. 🥰

Vártam vele, hogy írjak, hogy hosszútávú eredményről számolhassak be.
2 évig voltam platinaszőke, derékig érő hajam levágattam, majd vörös lettem.
Augusztustól kezdtem el, napi 2 este 1 nagy pohár vízzel.
1 hónapig semmi nem változott, DE idő kell neki.
Hatóanyagokat tekintve ehhez képest a Helia-D kollagénje egy nagy sz....

Nem hittem benne hogy egy ilyen olcso vitamin segiteni fog... pedig segit :)
Napi 2 tablettat veszekbe . Jok az osszetevok.
Nem egy csodaszer es nemis ezt kell varni tole.
Nem annyira karikasak a szemeim, jobbak tole a kormeim, es a hajam is nott tole ,pedig meg csak a 2. Honapja szedem. Erdemes ki probalni.

Nem hittem benne hogy egy ilyen olcso vitamin segiteni fog... pedig segit :)
Napi 2 tablettat veszekbe . Jok az osszetevok.
Nem egy csodaszer es nemis ezt kell varni tole.