Kell a púder!

Ár:   3200 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Kellapudershop.hu-n 2560 Ft-ért megnézem

A krémet feltöltötte: Kell a púder!, Módosítva: 2017. január 25.

Kiszerelés:
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek
Vedd meg online: Kellapudershop.hu, 2560 Ft

A K.A.P. kicsi szemöldök ecset szálai tömöttek, puhák és ruganyosak. Az ecset feje úgy van kialakítva, hogy szálai könnyedén beférkőznek a szemöldök szálai közé. Alkalmas por, géles formulák és nehezebb textúrák felvitelére is. Tusvonal húzására is megfelelő a kialakítása.

Az ecset 16,8 cm hosszú. Szálai taklonból készültek.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: 2560 Ft , Eladó: Kellapudershop.hu
Fizetés: személyes átvétel, MPL futárszolgálat, Pick Pack Pont, Szállítás:utánvétel, előre utalás, készpénz

Tiria

Kremcica

2018. január 11.

Krémmániás dobozból kaptam én is, nagyon örültem neki. PROFI ecset így nagybetűvel. Szemöldökre, tusvonalhoz, szemhéjfestékhez is szuper. Ráadásul magyar márka. 5*

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 11.

fokid1

2018. január 9.

Krémmniás dobozból van. Jobban örültem volna egy satírozó vagy árnyékoló ecsetnek ugyanis már van két ilyen típusú ecsetem is igaz ebayről, de nagy különbséget nem fedeztem fel az olcsó ecseteimmel is ugyanolyan jól lehet szemöldököt és szemhéjtust húzni mint ezzel, szóval magamtól sosem vettem volna meg, de ettől függetlenül jó termék.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 9.

Hajnacinci

2017. június 2.

Nem tudom hogy milyen a rossz szemöldök ecset, mert nekem ez az első ilyen típusú ecsetem, de egyből barátok lettünk. Szemöldök formázásra korábban csak ceruzát használtam, féltem is attól hogy por+ecsettel, reggelente csak elpepecselem az időt :-) de nem, könnyen megvagyok vele és sokkal szebb, intenzívebb a végeredmény mint ceruzával. Ahogy a leírásban szerepel, tényleg jó tusvonal húzására is, sőt jobb mint a drogériás társai. Egyébként szintén K.A.P-os szemhéjporral használom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. június 2.