Kell a púder! Tus Ecset
Ár: | 3200 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Kellapudershop.hu-n 2560 Ft-ért | megnézem |
A krémet feltöltötte: Kell a púder!, Módosítva: 2017. január 25.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
"Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy tusvonalat nagyon nehéz húzni, elengedhetetlen a jó eszköz ahhoz, hogy a tusvonal íve és az ikonikus cicafarkinca is tökéletes legyen. Ez az ecset biztosan segítségedre lesz abban, hogy ne add fel a próbálgatást, gyakorlást."
Az ecset 17 cm hosszú. Szálai taklonból készültek.
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: személyes átvétel, MPL futárszolgálat, Pick Pack Pont, Szállítás:utánvétel, előre utalás, készpénz
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nem állnak teljesen egy irányba a szálai. Használható, hiszen a tustól összeáll a dolog :) Egyébként szép vonalat lehet vele húzni.

Bevallom őszintén, hogy évek óta megvan, de kb 2x nyúltam hozzá, akkor is csak azért, hogy átpakoljam máshova.
Aztán elég sok tusban csalódtam és vettem a bátorságot, hogy vásároljak egy tégelyes tust.
Nos, biztos, hogy 1x2x még elcsábulok valami filces tusnak, de hogy én mennyi pénzt és időt spóroltam volna, ha előbb kezdem el használni.
Féltem nagyon, mert a filces tusokkal éreztem magam biztonságban. De ez az ecset 😁 ez nagyon jó. Egyszerűbb vele dolgozni, mint azt én gondoltam. Kicsit talán amit még nem szoktam meg, az a hosszúsága.

Mac tégelyes géles tussal használom. Nagyon könnyű használni, egészen vékony vonalat is lehet húzni vele. Akciósan vettem, de teljes áron is megérte volna. Azelőtt ferde ecsettel csinálta a szemhéjon a tusvonalhoz és a szemöldökömhöz is (Anastasia dipbrow pomade), de szebb ezzel az ecsettel dolgozni. :)

Első tusecsetem. Évek óta filces tust használok, ez ajándék volt a Krémmánia boxban - aztán, gombhoz a kabátot vettem tégelyes tust, kipróbálni. Azóta már több tégelyes tusom is van, nagyon szeretem ezt a formát is, és szerintem ez többnyire az ecsetnek köszönhető! :) Tényleg egyszerű vele bánni, szépen lehet vele dolgozni.
Fontolgatom egy tartalék beszerzését is. :)

Fontolgatom egy tartalék beszerzését is. :)