Kent FD6 Fürdőkefe
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Tinamu | Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
A krémet feltöltötte: Guttmann Natasa, Módosítva: 2012. december 11.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Tinamu | |
Kategória: | Egyéb | |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Aki szokott fizikai bőrradírt használni, az biztos sejti milyen puha bőrt eredményez. Ezt a hatást kell megszorozni úgy tízzel, ilyen a bőrradír + kefe kombináció. Természetesen csak zuhanyzás közben illik radírozni, mert felpuhul a bőr és kisebb az esélye a bőrirritációnak. Minden radírozós folyamatot hideg-meleg váltózuhannyal koronázok meg. Aki pedig vásárol még mellé egy krémet is, az biztos lehet valamiféle javulásban narancsbőr terén.
Eltávolítja az elhalt hámsejteket, szép, sima, puha, hosszantartóan hamvas, feszes bőrt eredményezve. Annak is érdemes használni, aki a megelőzésre koncentrál. Én ebből a kategóriából sajnos már réges rég kiestem, de felerősíti a krémek, olajok, tekercses cuccok hatását. Vagy a szőrtelenítési problémákra is hatásos, szőrtüszőgyulladás kiküszöbölésére például. És bőrkeményedés ellen bőrpuhító lábápolókkal kombinálva házi pedikűrnél, esetleg szoláriumozás előtt és/vagy után, hogy egységes színű legyen a bőr. Egy szó mint száz, hasznos termék a fürdőszobában, érdemes kipróbálni.