Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
kzmdra
Tiszta és természetes: matt, közepesen barna hajszín, vörös árnyalatok nélkül a Khadi hamvasbarna hajfestékével! Az eredmény a kezdeti hajszínedtől függ, a krémes, puha cappuccino árnyalattól égészen az intenzív, erős kávébarnáig terjedhet.
Az értékes, tisztán gyógynövényes összetevők intenzív színt és gazdag táplálást nyújtanak a hajadnak – szín, volumen és ragyogás egy lépésben! Az indigó és a henna élénk, tartós színt kölcsönöznek, s nagyon jól fedik a fehér és az ősz hajat. A cassia táplálja és biztosítja az erős hajszerkezetet. Az amla, a bhringaraj és a neem fényt és volument ad a hajnak.
A növényi pigmentek minden egyes hajszálat tápláló rétegként ölelnek körbe. A Khadi hamvasbarna hajfestéke így nem csak intenzív színt, de erőteljes volument és bársonyos ragyogást is kölcsönöz hajadnak.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.23. 19:48 - 2024.08.25. 19:11
Imádom. Egy elbaltázott impulzív vegyi hajfestés után akartam visszatérni az eredeti hajszínemhez, ami hamuszürke, valahol a sötét hamvasszőke és a hamvasbarna között. Ezért ezt és a Khadi Sötétszőkéjét fele-fele arányban keverve használtam. Majdnem megkaptam az eredeti hajszínemet, valamivel sötétebb árnyalatban főleg alul, de a töveknél szinte tökéletes. Ahogy fény éri, ott átsejlik a vöröses fény, ami a korábbi festés miatt van, de ez még izgalmassá is teszi. Első festés utáni kimosás után erős zöldes árnyalatú volt, de igazából nekem úgy is tetszett, apukám anno amúgy is azt mondta, az én eredeti hajam zöldes szőke 😅 Az első samponos mosás után gyönyörű, valóban hamvas barna az eredmény, kb két árnyalattal sötétebb, mint akartam, de tetszik így is. Nincs zöld fény sem már. Festésnél és igazából még mosás után is füstös, sóskás illata van, de nekem ez is nagyon tetszik, festés közben mikor a meleg zöld pépet pakoltam a hajamra, legszívesebben beleettem volna, olyan volt, mint a sóskafőzelék 😊 Gyanítom, hogy a sötétszőke port nem volt sok értelme beletennem, mert alapból annál azért sötétebb a hajam és utólag olvastam, hogy az alap hajszínnél világosabbat nem tud csinálni, de mindegy, azért az első lenövésnél lehet magában is kipróbálom majd, legalább az ősz szálakra jó lehet. ---- UPDATE 1: Az első festést 3 hét után sajnos ledobta a hajam (valószínűleg a korábbi vegyi festés miatt is). Most újrafestettem, teljes csomagot használtam, 120perc hatóidőt tartottam, samponnal, egyebekkel vártam 48+12 órát. A sima lemosás után gyönyörű nagyon sötét barna lett, semmi zöldes árnyalat. Első samponos mosás előtt kicsit bekentem makadámia olajjal, utána szárítottam, most sötét étcsokoládé barna, nagyon tetszik, sajnálom, hogy ki fog kopni, remélem valamivel tovább bírja most, igyekszem figyelni, hogy ne érje annyi nem természetes termék, illetve a korábbi kétszer samponozós rutinról is leállok, hátha így tovább tart 🙂 ------- UPDATE 2: Második festés utáni 14 nappal és 4 hajmosással szépen tartja a színét, de a sötét barna alapszínen a vöröses árnyalat napfényben és spotlámpa alatt becsillog a hajszálaimon, ami amúgy gyönyörű szép, de jó lenne végre megszabadulni tőle (tudom, nem olyan egyszerű természetes úton), ez a vöröses dolog a 3.hajmosás után jött elő. Lehet kénytelen leszek elfogadni 😅 ------- UPDATE 3: Öt héttel a legutóbbi festés után újra a sötétszőke+hamvasbarna fele-fele került a hajamra, 60 perc hatóidő. Most nem azért festettem, mert nagyon ledobta volna, abban reménykedem, hogy egyre jobb lesz ebben :) Persze a vörösség előjött, de a nyári festés utáni lenövésem és a kémiailag festett hajrész között sokkal kevesebb volt a különbség végre, szóval barnulok és ebben szerintem a Khadi nagy segítség. Igazából vaciláltam sokat, hogy fessek-e most, de már hiányzott a sötét hamvasbarna, úgyhogy festettem :) Most szerintem nem lett olyan sötét, mint a második festésnél, valószínűleg a hatóidő és amiatt, hogy újra csak fél doboz barnát használtam. Tetszik most is, Nincs zöldes árnyalat, se vörös egyelőre. Majd még jelentkezem.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.