Kim Kardashian Glam EDP
Ár: | 9000 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2016. augusztus 22.
Kiszerelés: | 100 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Parfümök | |
Kiadás éve: 2012
Illatkategória: virágos-gyümölcsös illat
Illatösszetevők: görögdinnye, citrus, piros gyümölcsök, csillag jázmin, rózsa, tubarózsa, szantálfa, orris gyökér, pézsma
VÁSÁROLD MEG
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Szerintem ár/érték arányban egész jó kis illat, bár én szeretem az ún. "tisztaságillatokat" és ő pont abba a kategóriába tartozik. Tartóssága is kimondottan jó, 5-6 órát simán kibír. Nekem semmi szúrós, bántó nincs benne, hétköznapi komfortillat és még a páromnak is nagyon tetszik. Szóval én szívesen használom. Azért kap négy csillagot, mert már van egy-két favoritom.

Szerencsére olcsón jutottam hozzá.Nem sokat ér.Én folyamatosan kék szőlő illatot érzek magamon és még mellé kapcsolódik valami kis szúrós illat,amit meghatározni nem tudok,hogy mire hasonlít..20ml parfüm egy hétig sem bírta.Nem tartós,de ezt annyira nem is bánom.

Nagyon tetszik az üvege de sajnos maga a parfüm nekem nagyon nem...rajtam szappanos rózsa amit ki nem állhatok 😏

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia