Lelőhely: Profi med, online

Korres White Tea EDT

Hozzáadva 2023.02.06.by

csejteidori

Fejjegyek: bergamott, mandarin, neroli

Szívjegyek: bazsarózsa, fehér tea, frézia, jázmin

Alapjegyek: cédrus, pézsma, tölgymoha

13 000 Ft-tól

2023.08.27. 06:54

Nyári felüdülés, zuhany után, fehér inghez. 1x-2x érdemes frissíteni, de nyáron mit nem?! S akkor jönnek szépen újra sorban a fázisok, neroli, frézia, tea, pézsma... Szuper illat! Nem azonos stílus EA white tea-vel, azt is szeretem, de az egészen más. Görögországban érdemes végigpróbálni a kínálatot, jobbnál jobb termékeik vannak!

2023.07.21. 10:54

Krétán próbáltam ki teljesen véletlenül. Elsőre nagyon tetszett, így egy hét alatt kb. 5-ször próbáltam különböző patikákban. Végül az egyik helyen akciós volt, így megvettem. Nagyon kellemes, kifejezetten nyári illat. Nem feltétlen a fehér tea dominál benne, annál édesebb, de nem az az émelyítő virágillat. EDT létére meglepően tartós is, főleg hajon és ruhán marad meg az illat akár két napig is. Persze nyáron úgyis tocsog az ember bőre a fényvédőben, az meg a zsírossága miatt remekül tartósítja az illatot bőrön is. Na, szóval ez egy remek kis nyári parfüm azoknak, akik egy szexi, könnyed, tengerpart feelinges, tisztasággal kevert virágillatot keresnek. Itthon nem érdemes beszerezni, kint sokkal kedvezőbb az ára.