Kryolan

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Sminkbolt, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: MaryPoppins, Módosítva: 2013. július 18.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Sminkbolt, online
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

GLuci

2014. január 28.

Nemrég vettem meg ecsetkészlettel együtt. Sajnos nem láttam, hogy pár szál nem áll rendesen, de erről nem az ecset tehet. Ettől függetlenül nagyon szépen lehet vele dolgozni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 28.

MaryPoppins

Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport:  -
2013. február 4.

Lapított hegyben végződő ecset, ezüst fém tokkal. Azon kívül, hogy nagyon szépen lehet vele dolgozni, még egy kicsi retikülben is elfér. A púder- és a pírecsethez hasonlóan, nagyon tartós, sok éve használom.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. február 4.