Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Madi
A szempillaspirál B5 vitaminnal és szőlőmagolajjal megemeli és dúsítja a pillákat anélkül, hogy elnehezítené.
Vegán formula
2023.10.16. 12:55
Állagra mousse szerű, könnyen kenhető, többszöri áthúzás után sem csomósodik. A nap végére is szinte ugyanolyan, mint frissen, nem pereg, nem maszatolódik és a könnyezést is meglepően jól bírja. Ennek ellenére a lemosással egyáltalán nem kell küzdeni, maradéktalanul lejön elsőre is. A kefe formája okés, de nem a kedvencem, jobban szeretem a keskeny hegyű keféket, amikkel precízebben lehet felvinni a szemzugakban a festéket. Ugyanakkor ez a kicsit bumszlibb kefe nagyon jól jött, mikor már sokhetes volt a liftingem, mivel olyankor a pillák kissé összevissza állnak és egy vékonyabb kefével lehetetlen egy húzással befesteni őket. Ez viszont elérte a hátrébb lévő szálakat is, méghozzá anélkül, hogy túl sok festéket vitt volna fel. (Tudom, ez egy kicsit zavarosan hangzik, de aki liftingeltet, az érti, miről beszélek.) Nagyon megszerettem, szívesen használom.