Ezt a terméket már nem gyártják!

L'Oréal Paris Color Riche Collection Privée Körömlakk
Ár: | 1199 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 5 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: NovakneViki, Módosítva: 2016. augusztus 29.
Kiszerelés: | 5 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
A kollekcióban Freida Pinto, Doutzen Kroes, Jennifer Lopez és Eva Longoria által megálmodott körömlakkok találhatók.
Nemrég szereztem be a J.Lo's nude lakkot, és szomorúan tapasztaltam, hogy ez egy 2013-as kollekció része. A J.Lo's nude egy lilás szürkés nude lakk a color riche lakkoknál megszokott minőséggel.
Kár, hogy nem reklámozták jobban a kollekciót, mert szívesen beszereztem volna a kollekció többi tagját.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Propyl AcetateÖsszetevők megmagyarázva
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.