L'Oreal Paris Professionnel Serie Expert Pure Resource Sampon
Ár: | 4400 Ft | Kategória: | Samponok | |||
Kiszerelés: | 500 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: TheGirl, Módosítva: 2021. augusztus 11.
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Samponok | |
Szabadítsa meg a haját a felesleges zsírosságtól, a hajformázó termékek és a kemény víz okozta szennyeződések egészségtelen lerakódásától. A zsíros hajat és fejbőrt megtisztító L’Oréal Professionnel Serie Expert Pure Resource sampon olyan professzionális ápoló, amely a fejbőr egészségét és a haj szépségét is támogatja.
- alaposan megtisztítja a fejbőrt a különböző termékek maradványaitól és egyéb szennyeződésektől
- hidrolipid védőréteget hoz létre
- tisztává és táplálttá teszi a fejbőrt
Semmit nem segitett a hajamon, ugyanugy ket naponta kellett hajatmosnom ezzel a samponnal is, raadasul meg draga is

Imádom az illatát, és kiválóan tisztítja a hajam. Rendszeresen használom :)

Imádom az illatát, és kiválóan tisztítja a hajam. Rendszeresen használom :)

A tressemmé hajradirral együtt használom. Ennek is nagyon jó és frissítő illata van. Alaposan tisztit a városi hatásoktól és az olajtól. Hosszan tart a hatása a radir használata óta boven elég heti egy hajmosás és a hetedik napon sem vállalhatatlan a hajam. Újra vevős én Notinorol rendeltem.