La Roche-Posay Serozinc
Ár: | 2499 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 150 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: e.m.e.s.e, Módosítva: 2016. augusztus 31.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Tonik spray zsíros, pattanásos bőrre.
Hipoallergén, illatmentes.
VÁSÁROLD MEG
A hűha érzés nekem is elmaradt. Ritkán nyúlik érte.

A hűha érzés nekem is elmaradt. Ritkán nyúlik érte.

Szeretem, frissítő a hatása, és télen is jól esik. Arcmosás, és tonizálás után szoktam használni, este a hidratálók, reggel pedig az arckrém és smink előtt hagyom rászáradni az arcomra. A LRP termékei segítettek eltűntetni a pattanásaimat, ezek között ő is szerepelt, így menne a tizenöt csillag, ha volna.

Annyira vártam, hogy megérkezzen és még akciósan is sikerült hozzájutnom, de eddig valahogy elmaradt a nagy "hűű" érzésem. Még nem használtam sokat, szóval nincs minden veszve, lehet nálam idő kell neki :D Homlokomon nyugtatta a piros nyomokat, aminek örültem is és tetszik az is, hogy hamar beszívja a bőröm és felfrissíti azt, szóval egy kellemes kis tonik. Azonban az egész arcomon használtam és azt vettem észre, hogy az államon nagyon apró foltos, egybefüggő pirosság jelent meg. Ha oda nem fújom akkor a pirosság is eltűnik, szóval az állammal nem kompatibilis, de a többi területen azt hiszem jó volt. 3 és fél csillagot adnék, de azt nem tudok, így megadom a 4-et, aztán meglátom idővel milyen lesz.

Köszönöm, hogy végre van itthon is! Mióta is várom?:) Mindegy, a lényeg, hogy van és valóban szuper. Én évekig használtam a sima verziót, amit most erre cseréltem, és még jobban tetszik. Nekem kell nyárra mattítás bőven, szemmel láthatóan nyugtatja is a bőrt. Lehet, hogy télen visszaváltok a másikra,mert azért szárítani tud, ha egy nap többször fújom, s ez nem biztos, hogy jó lesz hidegben is,de addig csak ezt, s semmi mást:)
Update: Úgy fújjátok, hogy a szemeteket letakarjátok,mert a szemhéjam nekem irritálja!

Szintén a hype miatt emeltem le a polcról, évek óta erről zengenek ódákat a külföldi oldalakon. Nagyon kellemes használni, de nem tudom, mennyi értelme van. Nekem kombinált bőröm van, nyáron az arctisztítás után egy nagyon kellemes lépés, de inkább mondanám egy "princess product"-nak. Télen már lehet nem fogok ennyire vágyni egy hűsítő permetre. (: (ami ennyi erővel lehet sima termálvíz spray is)

A nagyon nagy hype miatt döntöttem úgy,hogy beruházok rá,és az itteni jó vélemények elolvasása után,én is úgy döntöttem,hogy megveszem. Nekem amibe. segített és ilyen hatást egyetlenegy mattító csodakencénél sem tapasztaltam,hogy iszonyatosan szárít. Ez a zsíros börű lányoknál gondolom előnyt élvez. Tényleg nagyon szárította,és sminkalapnak kiváló volt. De nekem sajnos azt kell mondanom,hogy más célra nemigazán alkalmas. Nekem nem segített a pattanások eltüntetésében,amit nagyon sajnálok. Naponta kétszer használtam,és a zsírosodás is csak az első pár hétben tűnt el,pedig rendszeresen használtam. Nem volt ez a termék annyira nagy csalódás,igazából ezt is vártam. Azért legyünk őszinték,azérz csak egy vízről vagy szó! Alapjáraton a zsírosodásra hajlanos bőrüeknek ajánlani tudom. Az ára szerintem nem annyira húzos,mint mondjuk a többi LRP termék! Egyébként azért kap plusz egy csillagot,mert francia termék!

Használat a márka termélvizes spray változatát is, de ez sokkal jobban bevált. Egyszerűen, amire a másik ki lett találva, arra a Monu spray jött be jobban, ha pedig problémásabb a bőröm, akkor ezt használom. Nagyon szeretem, vagy, hogy csak a problémásabb részekre használom, van, hogy az egész arcra permetezem... mindenhogy öt csillagos! :)

Jajjj, miért nem használtam eddig??? Elképesztően jó ez a termék. Használom reggel, este, napközben ha kifényesedik a bőröm, annyira szépen egységesíti a bőrtónust, összehúzza a pórusokat és tisztít. Imádom!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.
Cink-szulfát. A CosIng hivatalos besorolása szerint szövetösszehúzó és fertőtlenítő hatású összetevő. Paula Begoun szerint kevés kutatás van arról, hogy lenne bármi haszna az összetevőnek a bőr számára, és nagy mennyiségben potenciális bőrirritáló, így Paula a kerülendő összetevők közé sorolja. Kis mennyiségben a magas C-vitamin tartalmú termékek stabilizásására használják, ebben az esetben (és mennyiségben) viszont nem valószínű, hogy irritál.