Lady Esther Artbio Őssejt Krém
Ár: | 8700 Ft | Kategória: | Arcápolók | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | kozmetika, online | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet feltöltötte: Pipoo, Módosítva: 2017. május 26.
Kiszerelés: | 50 ml | |
Lelőhely: | kozmetika, online | |
Kategória: | Arcápolók | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
"A többsejtű élőlények (ember, állat, gyümölcs, növény) őssejtekkel rendelkeznek és alapvető szerepet játszanak a szövetek megújulásában. Az őssejtek a felszín alatt segítik a helyreállító funkciókat, mint például a sejtek regenerációját. Az alpesi rózsában található őssejtek képesek regenerálni a növény egész szerkezetét, ezért sikeresen ellenáll a magas UV sugárzásnak és az extrém hidegnek a magas hegyvidéki területeken. Ezen robusztus növényfajokból biotechnológiai eljárással kitermelt őssejtek különösen hatékony hatóanyag kombinációt biztosítanak, az eredmény pedig egy hatóanyagokban gazdag kozmetikum, mely védi és megújítja a sejteket. Alkalmazási köre széles, nappali és éjszakai ápolásra egyaránt, minden bőrtípusra."
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Rosachaea kezelésére, gyulladt bőrökre, faggyúnormalizálásra, száraz érzékeny bőrökre kiválló!